2000 TL GTA 5 için PC Toplama

LeMoNata

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar ben Mustafa bugün sizlerden herhalde konusu açılmamış bir şey isteyeceğim (ben gormedim). Ben bir youtuber video çeken birisiyim, ancak bilgisayarım buna müsait değil. Şimdi size düşen kısım bana video çekebileceğim ( GTA V çekmeyi düşünüyorum olmazsa başka oyun videolarıda çekebilirim) bütçem 2000 TL civarı, en fazla 2500TL ama 2500TL'ye yetişmesin. Bir de video çekmek için neye önem verilmeli? İYİ FORUMLAR...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu yıl sonu bilgisayar alacağım. Kendime bunu topladım. İşlemciyi 8350 yapabilirsin. Gta V'yi de gönül rahatlığıyla açar.

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 1.058
Zaten en önemli parçalardan biriside Ekran kartı, Ultra veya High ayarında çekmek istiyorsan mutlaka Nvidia markasının 970m olan erkan kartını almalısın ama bütçeni zorlar çünkü sadece ekran kartı bin lira ve civarı.

Zaten en önemli parçalardan biriside Ekran kartı, Ultra veya High ayarında çekmek istiyorsan mutlaka Nvidia markasının 970m olan erkan kartını almalısın ama bütçeni zorlar çünkü sadece ekran kartı bin lira ve civarı.
970m derken ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı