2000 TL GTX 1080 Ti için monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu konu hakkında çok başlık olduğunu biliyorum fakat yapılmış önerilerin ya stokları tükenmiş ya da o dönemden sonra zamlanmış birçok konu inceledim ve güncel önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle IPS olması çok iyi olur. Bütçemi 2500'e kadar büyütebilirim diye tahmin ediyorum ama şu an kesin olan 2000 TL Black Friday'e kadar incelemek istiyorum biraz erken başlamış olabilirim.

Sistem bilgilerim
  • i7 8700K 4.7 GHz
  • 2x8 GB 3000 MHz Kingston HyperX Predator
  • Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti
Anakart, PSU gibi bileşenleri yazmaya gerek duymadım etkiliyse yazabilirim. Öneri yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sisteme G-Sync'li monitör yakışırdı ama 2500 lira bütçe ile IPS Gaming Monitör zor olur maalesef. Color banding problemini hiçe sayarak indirimden S2417DG kapabilirsin o da TN panel. Full HD monitör tavsiye etmek istemem bu sisteme :)

Alternatif:
AG241QX

Son düzenleme:
Bu panel özelliği yazmayan Monitörlerde IPS mi TN mi olduğunu nasıl anlıyorsunuz monitör konusunda çok cahilim kusura bakmayın :)
Bileşenlerle içli dışlı olduğum için hangi monitörün ne panele sahip olduğunu biliyorum az çok artık. :D Model numarasını google'a yazıp monitörün kendi sitesinden özelliklerine bakın, en garanti yöntem bu.

Maalesef iki monitör de stoklarda yok. Artık Black Friday günü bakacağız anlaşılan tekrar konu açarım sanırım. Referans modeller arasında MSI çok hoşuma gitti açıkçası Ejderya genelde pahalı oluyor ama bakacağız artık. Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Yabancı siteler imdadımıza yetişecek gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı