Docarsh
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
GTX 1080TI'lı bir sistem topluyorum. Buna bir monitör arıyorum. 3000TL'ye kadar bütçem mevcut. Monitör işinden çok fazla anlamıyorum bu yüzden sizlere sormak istedim.
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Umarım bir sonuç alabilirim.
- * Çoğunluk ile oyun oynayacağım, 24" mi yoksa 27" mi emin olamadım, hangisi oyun için daha iyi olur (çok fazla monitörün içine girmiyorum)?
- * IPS panel TN panelden daha iyi biliyorum, ama IPS paneller biraz fazla tuzlu, sizce hangisi? TN panel alsak çok sorun yaratır mı?
- * ms değerleri 1 ile 4 arasında çok oynama yapar mı? Aralarında çok fark mevcut mu?
- * 144 Hz ve üstü bir monitör düşünüyorum. Sizce 144 Hz'in üstüne çıkılmalı mı? Gerek var mı?
- * 2K monitör düşünüyorum. 4K çok mu yüksek olur oyun için yoksa daha mı iyi olur?
- * Nvidia bir ekran kartı olduğu için G-Sync önceliğim. Ancak çok pahalı, FreeSycn teknolojisine sahip bir monitör ile de olur mu? (Free'yi kullanamıyacağımı biliyorum.) G-Sync'in eksikliği çok sorun yaratır mı?
- * Aklımda AOC Agon AG271QG monitörü var ama iyi midir, kötü müdür, Ghosting sorunu vs. mevcut mu bilmiyorum.
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Umarım bir sonuç alabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: