2000 TL HDD, PSU, Klavye ve Kasa Seçimi

Kendi sitesindeki teknik özelliklerine göre kasanın ön ve üste 4 tane 140 MM 1 tane 120 MM arkaya fan takılabiliyormuş. O yüzden kasanın kendi arka 120 MM fan olduğu gibi kalsın 2 tane 140 MM fan al birini hava alacak şekilde öne diğerini egzoz olacak şekilde üste tak. Daha sonra istenirse altta önereceğimin aynısından 2 tane daha alınıp kalan boş yerlerde doldurulabilir. Yani kısaca tanesi 50 TL'ye 3 tane düşük kalite 120 MM fan alınacağına ilk etapta 2 tane kaliteli 140 MM PWM fan alınmalıdır.

Tavsiyem Arctic Bionix F140 PWM olur. Boşta 200 RPM hız duyulmaz seviyedir.
-----
Fiyatı uydurmayı başardım hocam. Bundan 3 tane alacağım. 2 tanesini öne bir tanesini üst kısma sizin dediğiniz şekilde monte ettireceğim. Önceki stok fanı arkaya egzoz olarak takacağım.
 
P350X güzel seçim. Ama 3 tane fan alacağım diyorsunuz. CM H500 alınabilir. Tercih meselesi. Eğer kasa için alanınız darsa P350X alınabilir.
 
Bugün vatan bilgisayardan 3 tane ürün aldım.
PSU: COOLER MASTER VANGUARD 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
HDD: WD Caviar Blue 1 TB 3,5" SATA 3 64MB 7200 rpm Harddisk Fiyatları - Vatan Bilgisayar
Bunlar doğru olanıydı.
Bir de monitör aldım. Beğendiğimizi vermesi gerekirdi. Led bir monitör beğenmiştim ama eve gelince fark ettim LCD bir monitör vermişler. Hemde modeli farklı. İade alırlar dimi? Yarın götüreceğim.
@Silinen üye Hocam lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı