PlaTooN0x
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese merhabalar. Foruma daha yeni kayıt olduğumdan dolayı bir hatam varsa veya konu yanlış bir yerdeyse affola. Okullar kapanınca yazın başları gibi sistem toplamak istiyorum. Malum öğrenciyim o yüzden bütçe kısıtlı. Monitöründen tutun klavyesine kadar sistem için maksimum bütçem 1900-2000 lira. 2000'i geçmezse çok iyi olur, maks 20 30 lira filan. Şimdi benim acemi bir şekilde topladığım sistem bu şekilde;
Resim eklemek konusunu pek beceremedim sanırım umarım başarabilmişimdir
Ekran kartını başta R7 370 olarak hesapladım fakat monitör vs de devreye girince bütçe yetmedi. Bende GTX 750 Tİ almaya karar verdim. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki, ben bu sistemi aldıktan sonra çıkacak oyunları 750 Tİ highda 1080p'de akıcı bir şekilde oynatamayabilir, diye düşündüm. O yüzden monitörü 1080p değil de 1600*900 almaya karar verdim. Hem oyunları daha uzun bir süre high, belki ultrada açabilirim hem de monitörün fiyatı daha ucuz olur diye düşünüyorum. Şimdi bu konuyu açmamın asıl sebepleri;
Bu bütçeye daha iyi bir sistem toplanabilir mi? (Oyun performansı açısından.)
19.5 inç monitörün çözünürlüğü 1600*900 mu oluyor?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkürler.
Resim eklemek konusunu pek beceremedim sanırım umarım başarabilmişimdir
Ekran kartını başta R7 370 olarak hesapladım fakat monitör vs de devreye girince bütçe yetmedi. Bende GTX 750 Tİ almaya karar verdim. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki, ben bu sistemi aldıktan sonra çıkacak oyunları 750 Tİ highda 1080p'de akıcı bir şekilde oynatamayabilir, diye düşündüm. O yüzden monitörü 1080p değil de 1600*900 almaya karar verdim. Hem oyunları daha uzun bir süre high, belki ultrada açabilirim hem de monitörün fiyatı daha ucuz olur diye düşünüyorum. Şimdi bu konuyu açmamın asıl sebepleri;
Bu bütçeye daha iyi bir sistem toplanabilir mi? (Oyun performansı açısından.)
19.5 inç monitörün çözünürlüğü 1600*900 mu oluyor?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: