O ofg5206 Hectopat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2016 #11 YiğitAli dedi: Performans olarak pek bir şey kaybetmezsin fakat HDMI çıkışa göre VGA görüntüsü biraz daha kötü olacak. Kötü bir sonuçla karşılaşacağını düşünmüyorum. Bir sorun olursa yaz yine yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Bir sorun olursa bilgilendireceğim. atakan7474 dedi: HDD' in varmı? Sisteme HDD koymamışsında. Genişletmek için tıkla... Hdd var.Ssd almayıda şuan düşünmüyorum. Peki Msi Gtx960 Gaming modelinin içinde dönüştürücü var mıdır acaba?Bir de monitör dahil 2000 tl'lik sistem öneriniz varsa işime yarayacaktır.
YiğitAli dedi: Performans olarak pek bir şey kaybetmezsin fakat HDMI çıkışa göre VGA görüntüsü biraz daha kötü olacak. Kötü bir sonuçla karşılaşacağını düşünmüyorum. Bir sorun olursa yaz yine yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Bir sorun olursa bilgilendireceğim. atakan7474 dedi: HDD' in varmı? Sisteme HDD koymamışsında. Genişletmek için tıkla... Hdd var.Ssd almayıda şuan düşünmüyorum. Peki Msi Gtx960 Gaming modelinin içinde dönüştürücü var mıdır acaba?Bir de monitör dahil 2000 tl'lik sistem öneriniz varsa işime yarayacaktır.
Camaroo Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2016 #12 Dönüştürücü olacağını hiç sanmam.
O ofg5206 Hectopat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2016 #13 Camaroo dedi: Dönüştürücü olacağını hiç sanmam. Genişletmek için tıkla... İnceleme videosuna baktım içinde dönüştürücü var.Peki bu karta önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba?
Camaroo dedi: Dönüştürücü olacağını hiç sanmam. Genişletmek için tıkla... İnceleme videosuna baktım içinde dönüştürücü var.Peki bu karta önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba?