2000 TL i7 4790K sistem toplama

Bence bunu al hem ddr4 hemde güncel.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    38,3 KB · Görüntüleme: 215
İşlemcinin ekran kartını kullanıyor olmayasınız?
Hayır ya o kadarda pasif değilim darboğaz yaptığını düşünüyorum çünki %25 ini kullanıyor. Ekran kartı oyunda CS:GO dada baktım aynı şekilde ekran kartı ayarlarıyla oynayınca %50'ye çıktı ama bi fps artışı olmadı CS:GO için geçerli bu %50 ye çıkması Knight için değişen bişey olmuyor.

Bence bunu al hem ddr4 hemde güncel.
Dostum önerin için teşekkür ederimde i5 6600k ya 900 lira verene kadar 150 lira daha koyar i7 4790k alırım mantıklı değil mi sencede ? : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Knight Online eski bir oyun, dosyaları da eski. 6000 TL lik bir PC'de de 2000 TL lik bir PC'de de aynı performans vermez mi? CS 1.6'da da böyleydi, eski sistemler daha iyi performans veriyordu. Yanılıyorsam affola.

Knight Online eski bir oyun, dosyaları da eski. 6000 TL lik bir PC'de de 2000 TL lik bir PC'de de aynı performans vermez mi? CS 1.6'da da böyleydi, eski sistemler daha iyi performans veriyordu. Yanılıyorsam affola.
Eski bir oyun orası doğru ama dediğim gibi işlemcide bitiyor herşey. Tek çekirdeği hızlı olan işlemci çok çok akıcı oluyor oyunda araştırmalarıma göre. Cs 1.6'ya gelince eski bir sistemdede 100 fps alırsın yeni bir sistemdede değişen birşey olmaz 1.5 - 1.6 100 FPS yeterli zaten.

Şimdi sana gerekli bilgileri vereceğim lütfen bu mesajı oku.

Öncelikle şu an kullandığın işlemci eski bir işlemci ve ekran kartına darboğaz yapıyor. Darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyemememesi
ve ekran kartının asıl gücünü kullanamamasıdır. O ekran kartını İ3 4160 bile rahatlıkla besleyebilir.
eski bir oyun orası doğru ama dediğim gibi işlemcide bitiyor herşey
Bu düşüncen de çok yanlış. Oyunu oynatan Ekran kartıdır. Eğer ileride yeni bir ekran kartı takacaksan bütçenizi 250 TL arttırıp Skylake İ7 6700K, sağlam bir anakart ve DDR4 ram almalısın. İleride yeni parça almayı düşünmüyorsan İ5 4460 tabanlı bir sistem seni uzun süre götürecektir.
İyi sosyaller.

Teşekkür ederim yorumun için yorumları takip etmemişsin sanırım 1299 da ekran kartın titanda olsa fark ettirmeyecektir. Nedeni effect olmaması ama Usko - 19xx-20xx de tabiki ekran kartının faydası büyüktür dediğin gibi işlemcim i3 olsa bu kadar kötü olmasa bile çok çok akıcıda olmayacak benim görüşümce.

Bu videoda İ3 4160 ile R9 270 Gta5 high ayarlarda oynanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada ise CS:GO ultra ayarlarda oynanıyor.(AMD Athlon II X4 760K İ3 4160 performansına yakın bir işlemci.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…