2000 TL İkinci El Intel i5 4460 GTX 960 Sistem Alınır mı?

Dedoww

Hectopat
Daha fazla  
Sistem arkadaşımın, iki ay önce aldı. Bazı sebeplerden dolayı satıyor. Sizce alınır mı?
  • Zotac GTX 960 Amp 4 GB
  • Intel i5 4460
  • MSI H97 PC Mate
  • Kingston HyperX 8 GB RAM
  • WD Blue 1 TB 7200 RPM

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    image.jpeg
    185,5 KB · Görüntüleme: 215
  • image.jpeg
    image.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir.Eğer teknik bir arızası yoksa alınır fakat 1 nesil eski olmuş olur işlemci bakımından ekran kartı gayet yeterli.
2000 TL'ye böyle sistem toplayamazsın.Dediğim gibi işlemci eski seri ama çok sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.Sonuç olarak alınabilir fakat yaz aylarını bekleyip üste para katıp yeni nesil bir sistem de toplanabilir.

Alınabilir.Eğer teknik bir arızası yoksa alınır fakat 1 nesil eski olmuş olur işlemci bakımından ekran kartı gayet yeterli.
2000 TL'ye böyle sistem toplayamazsın.Dediğim gibi işlemci eski seri ama çok sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.Sonuç olarak alınabilir fakat yaz aylarını bekleyip üste para katıp yeni nesil bir sistem de toplanabilir.
İşlemci eski değil, sadece 1 nesil geçmiş. Fazla sorun olmaz.

Alınabilir fakat tavsiyem yeni nesil bir Gtx950 pc toplaman. Gtx 950 ile 960'ın arasında fazla bir fark yok. Yerinde olsam yaz aylarını beklerdim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı