2000 TL İle En İyi Oyun Sistemi

Ankart güzel problem olmaz. Bios güncellemesini yaptırmayı unutmayın. Ses kartı hakkında fazka bilgim yok. Bence anakartın üstünde gelen ses çözümünü deneyin, memnun kalmazsanız ses kartı almaya yönelin.
@Silinen üye Üzgünüm, bu bileşenler hakkında yeterli bilgim yok. :(

Yardımlarınız için teşekkürler.

Ankart güzel problem olmaz. Bios güncellemesini yaptırmayı unutmayın. Ses kartı hakkında fazka bilgim yok. Bence anakartın üstünde gelen ses çözümünü deneyin, memnun kalmazsanız ses kartı almaya yönelin.
Bu arada bios güncellemesi tam olarak nerede nasıl yaptırmam gerek.

Eğer B150 yonga setli bir anakart almayı düşünüyorsan aşağıdaki kartı al, 7.1 ses desteği ile özel ses kapasitörleri var. Bileşen kalitesi var. ;)

★ Asrock B150M Pro4 Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRB150M-PRO4) (Kaby Lake BIOS Yüklü)
Ya benim merak ettiğim şey hayatımda hiç duymadığım Asrock markası olan bir anakart almak.

Eğer B150 yonga setli bir anakart almayı düşünüyorsan aşağıdaki kartı al, 7.1 ses desteği ile özel ses kapasitörleri var. Bileşen kalitesi var. ;)

★ Asrock B150M Pro4 Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRB150M-PRO4) (Kaby Lake BIOS Yüklü)
Aldığınız yer ile iletişime geçin onlar sizin için güncellemesini yapacakatır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar diyorum ki en ses kartı almayayım onun yerine aşağıya koyacağım anakartlarından birini alayım. Sizce hangisi en iyisidir ? Bana B250M Mortar çok güzel geldi. Sizce o anakartların ses kartı falan nasıl ?

MSI B250M PRO-VDH DDR4 VGA DVI HDMI GLAN M2 SATA 6GB/S. USB3.1 mATX

MSI B250M Bazooka DDR4 Dvi-D Hdmi Anakart MSI

MSI B250M MORTAR (B250.S1151.mATX.DDR4.Intel)

upload_2017-3-28_19-39-20.png

g4560 rx 470 - YouTube

Ya şimdi şöyle bir durum var. İlk olarak şunu söyleyeyim. Tabi kide RX 470 daha güçlü bir ekran kartı. Fakat baktığın zaman hem uçurum kadar bir fark yok arada FPS olarak. Ama donanımsal bakınca var. Sonuçta RX 470 gibi bir ekran kartı alırsam 180 TL'lik bir anakart kullanacağım. GTX 1050Ti kullansam 400 TL'lik anakart kullanacağım. Ve kasa için de geçerli Zalman Z3 Plus kasa çok güzel bir kasa mesela ve ya seçtiğim güç kaynağı +85 bronze sertifikalı. Aşağıya bir video atacağım. İzlemeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Bilgisayarı kasaya bakarak mı kullanacaksın ? Kasanın yakışıklı olması ne işine yarayacak 2000 TL'lik bir bütçe varken ?
2. Anakartın daha pahalı olması daha fazla performans vereceği anlamına gelmiyor.
3. 1050Ti ve RX 470 arasında 6-10 FPS'lik bir fark var.
4. PSU gayet yeterli.

1. Bilgisayarı kasaya bakarak mı kullanacaksın ? Kasanın yakışıklı olması ne işine yarayacak 2000 TL'lik bir bütçe varken ?
2. Anakartın daha pahalı olması daha fazla performans vereceği anlamına gelmiyor.
3. 1050Ti ve RX 470 arasında 6-10 FPS'lik bir fark var.
4. PSU gayet yeterli.
Güzel kardeşim sence Aerocool markalı kasa mı daha sağlam yoksa Zalman markalı kasa mı daha sağlam. Ve ayrıca demişsin ki anakart pahalı olsa da daha fazla performans vermez. Bunu herkes bilir fakat daha uzun ömürlü olmasını ve daha kaliteli olmasını istiyorum anladın mı ? Ben zaten söylediğim sistemi alırım. Bundan 1 sene geçer giderim İ5 7500 takarım. yarım sene daha geçer gidip Gtx 1070 ve ya Rx 480 ve ya o zamanın daha iyi bir ekran kartını takarım. Fps en yüksek olsun. Ama 150 TL'lik anakart kullanayım diye bir şey demiyorum. Benim istediğim ortalama bir fiyata her şeyi iyi yapmak. Ben 400 TL'lik anakartı alırım o anakarttaki ses kartı da güzeldir malzeme ve ya kendi kalitesi de güzeldir.

2000 tl lik bütçeye ses kartı almak bütçeni sarsar
Onu da düşündüm. Kasa mı veya güç kaynağı değiştirmeyeceğim için anakartı 200 TL'lik bir anakart alsam 200 TL geriye kalıyor. O 200 TL ile işlemci ekran kartı falan yükseltilemeyeceği için ve bende seslere çok önem verdiğim için ses kartlarına yöneldim. Fakat son kararım zaten 420 TL'lik güzel bir anakart almak. Zaten o anakartın ses kartı da güzeldir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı