2000 TL ile internet cafe için sistem toplama

Mentalist

Hectopat
Merhaba değerli Technopat severler ben uzun bir süredir internet cafe açmak istiyordum. Uzun bir süredir de forumlarınızı takip ediyorum sistem tavsiyelerinize bakıyorum. Sizden ricam bana bir tavsiyede bulunmanız; simdilik 15 masa ile başlamak istiyorum bunların 10 tanesi APU sistem de olabilir bütçem masa başına 2000 TL. Diğer 5 masayı LOL gibi takim oyunlari için ayırmayı istiyorum.
Acaba APU sistem beni ne kadar idare eder ? Veya APU sistemde LOL olsun GTA 5 gibi oyunlarda iyi performans sağlayabilir mi ?
Ya da APU değilde normal bir sistemde her şey dahil tatmin edecek bir sistem toplanılır mı? Her turlu tavsiyenize açığım. Şimdiden yardim eden herkese saygılarımı sunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Asla APU olmayacak. Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık dahil 2000 TL mi ?

Yoksa sadece sistem için 2000 TL mi ?

Öncelikle bazı şeyleri netleştirelim.

Monitör 720p 18.5" yeterli mi yoksa 1080p 21.5" mi olacak ?

500 GB HDD oyunlar için yeterli diye düşünüyorum.

En fazla 30 oyun olur tahminimce.

GTA 5 kesin olacak zaten. 60 GB gitti.

Kalan 440 GB diğer 29 oyuna yetecektir bence. Yetmez derseniz 1 TB yaparız.

Sadece LoL için olan bilgisayarlara 500 GB yeterli ama.

Son düzenleme:
Eğer çevre birimleri hariçse G4560+GTX 1050 TI yapacağız.

Dahilse G4560+RX 460 yapacağız.

Her halükarda ikisi de iyi olur.

Technopat 'ın yaptığı 1500 tl lik sistemi topla apu olarak, o zaman 1500 tl idi. Şimdi 2000 civarını bulmuştur.

Bence daha sonra masaları çoğaltmak yerine ps4 al.

@Ahmet pasa O sistem güncelliğini yitirdi. O fiyata çok çok daha iyisi dizilebiliyor artık.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı