2000 TL ile internet cafe için sistem toplama

Moniör 720p olursa daha fazla kalır aslında.

Ama olmaz herhalde.

Belki ekipman kötü diyebilirsiniz ama benide anlayın 2000 tl içine bütün bu kadar şeyleri sığdırmak zor biraz klavye mouse kalitesi düşük olabilir ama sizin bütçeniz bu kadar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    153 KB · Görüntüleme: 246
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    62,7 KB · Görüntüleme: 121
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    48 KB · Görüntüleme: 114
  • Adsız4.png
    Adsız4.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 127
  • Adsız6.png
    Adsız6.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 97
@Silinen üye Mouse ve Klavye dışında aklımdakiyle aynı sistem aynı kulaklık.

Lakin mouse ve klavye kesinlikle olmaz.

720p monitör ve GTX 1050 TI sistem ile de kararsızım.

Doğru diyorsunuz kaliteleri çok düşük kusura bakmayın ona siz bakın olur mu?

720p monitör ve GTX 1050 TI sistem ile de kararsızım.
Bu olsun hatta 2468 TL tutuyor bence uygun çok aşmadık ama aştık biraz.

Dosya Ekleri

• Adsız512521.png
    Adsız512521.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 219
Dostum bence RAM'de Kingston daha iyi vede hepsiburadada bios güncellemesi yapmıyorlar. Belki arkadaş bilmiyordur o yüzden düzgün sitelerden önermelisin kulaklık güzel ama klavye mouse pek iyi değil monitör zaten internet cafeymiş bence 720p olsa ekipmanlara daha çok fiyat kalıcak ne de olsa internet cafe herkez oyun oynuyacak.

Dostum bence RAM'de Kingston daha iyi vede hepsiburadada bios güncellemesi yapmıyorlar. Belki arkadaş bilmiyordur o yüzden düzgün sitelerden önermelisin kulaklık güzel ama klavye mouse pek iyi değil monitör zaten internet cafeymiş bence 720p olsa ekipmanlara daha çok fiyat kalıcak ne de olsa internet cafe herkez oyun oynuyacak.
Anakart zaten güncel bioslu geliyor.Fabrika çıkışlı yani.Ekipmanlar F/P ürünü.Bu fiyata bu.

Anakart zaten güncel bioslu geliyor.Fabrika çıkışlı yani.Ekipmanlar F/P ürünü.Bu fiyata bu.
Bence fiyatı arttırabilir diye düşünüyorum ne de olsa oyun oynayacaklar anakartı hepsiburadanın güncellediğini nereden çıkarıyorsun dostum? bu arada h110 güncel gelmiyor skylake lara uygun bir anakart çoğu kişi kendi güncelliyor veya mağaza güncelleyip gönderiyor ama bunu hepsiburada gibi bir site yapmıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı