2000 TL ile oyun bilgisayari toplama

barbarospasaa

Hectopat
Daha fazla  
2000 TL ile guncel oyunlari oynayabilecegim GTA5, PES18, FIFA 18 (çikarsa GTA6 ) gibi oyunlar sizce nasil parcalar almaliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2000 TL'yi bırak artık sağlam bir bilgisayar toplamak 3500 TL'den başlıyor. PES 18 ve FIFA 18 o kadar da yüksek donanım istemiyor kanımca. Yeni nesil kartlar beklenebilir ancak olumlu etkisi olur mu bilemiyorum. GTA 6 hakkında da bir şey diyemeyiz ancak bu bütçeyle pek olacak gibi değil.

2000 TL'yi bırak artık sağlam bir bilgisayar toplamak 3500 TL'den başlıyor. PES 18 ve FIFA 18 o kadar da yüksek donanım istemiyor kanımca. Yeni nesil kartlar beklenebilir ancak olumlu etkisi olur mu bilemiyorum. GTA 6 hakkında da bir şey diyemeyiz ancak bu bütçeyle pek olacak gibi değil.

Haklısınız hocam fakat FIFA ve PES 18 yüksek donanımlı bilgisayarlar istiyor. Çünkü iki oyun da yeni nesil, ayrıca minimum sistem gereksinimlerine ve testlere göre hesaplayınca en az 2700TL'yi feda etmek gerekiyor.

Bütçen kısıtlı olduğu için 2. el bakabilirsin, sıfır bir sistem almayı düşünüyorsan x4 950+ GTX 1050 ya da G4600 1050 Ti toplayabilirsin.

Ekran kartı takarım dersen APU öneririm ama yakın zamanda bir yükseltme yapmayacaksan bu sistemi öneririm. APU toplarsan tam performans için 8 GB 3K MHz x 2 yapman gerekecek. Böylede pahalıya gelir.
2000'i biraz aşıyor. Aynı yerden toplarsan daha pahalıya gelir.

Bütçeni arttırırsan bunu da alabilirsin: G4600 1050Ti 2164 TL

1. Sistem daha az performans verir ama çok daha ileri dönüktür, 2020'ye kadar çıkacak ryzen işlemcileri takabilirsin. OC yapabilirsin. Güç kaynağı daha kaliteli, 80+ sertifikası var. 2. Sistem daha az ileri dönük, en fazla i7 7700 takabilirsin ama daha iyi performans verir. Ancak PSU çok kaliteli bir şey değil.

1. Sistem2. Sistem
X4 950G4600İşlemcilerin performansları benzer
B350MH110MB350M çok daha iyi ve ileri dönük bir anakart.
8 GB 3K MHz RAM8 GB 2133 MHz RAM1. sistemdeki ram daha yüksek frekansa sahip. 2. sistemdeki anakart zaten maks. 2133 MHz RAM destekliyor.
GTX 1050GTX 1050 TiGTX 1050 Ti çok daha iyi bir ekran kartı.
1 TB HDD GREEN1 TB HDD GREENAynı sanırım.
Aerocool 600w 80+ PSU ve KasaTX 400W PSU ve Kasa1. sistemdeki kasa ve PSU çok daha iyi, ilerde GTX 1070 gibi bir ekran kartı takarsan PSU değiştirmene gerek yok ve 1. sistemin PSU'sunun 80+ sertifikası var.
[TBODY] [/TBODY]

İki sistemde söylediğin oyunları oynatır, benim önerilerim bunlar. (y)

Bu bütçe ile zor. Bütçe için yapabilecek bir şey yok mu ?
Hocam bütçe 3000 olabilir en fazla 3500 olur

Hocam bütçe en
Haklısınız hocam fakat FIFA ve PES 18 yüksek donanımlı bilgisayarlar istiyor. Çünkü iki oyun da yeni nesil, ayrıca minimum sistem gereksinimlerine ve testlere göre hesaplayınca en az 2700TL'yi feda etmek gerekiyor.
Hocam bütçe en Fazla 3500 olur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı