2000 TL interkom önerisi

Elaylaa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iki kişiyiz iki interkom alacağız o yüzden bütçemizde bir tık kısıtlı. Mümkünse 1500-2000 bandının üstünde olmayan tek kişiye bağlanması yeterli ama ses kalitesi ve ömrü uzun olsa da çok seviniriz. Alabileceğimizin en iyisini önerebilecek babalar var midir? Teşekkürler şimdiden.

Knmaster KN2250 alabilirsiniz hocam. En ucuz burası Akakçe'den baktım, ekstra olarak prosofi10 kodunu kullanınca %10 indirim veriyor. Bütçenizi 150 TL civarında aşıyor.
Gayet başarılı bir ürün.

İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Knmaster KN2250 alabilirsiniz hocam. En ucuz burası Akakçe'den baktım, ekstra olarak prosofi10 kodunu kullanınca %10 indirim veriyor. Bütçenizi 150 TL civarında aşıyor.
Gayet başarılı bir ürün.

İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Selamlar teşekkür ederim ilginiz için daha düşük modeli vs yok mudur acaba? Değer dediginiz. En azından 6 ayda da bozulsun istemiyorum ama bütçemi aşıyor 2000TL'yi bile zor çıkarıyorum öyle diyeyim. Keşke bir tane yeterli olsa iki tane almaya kalkınca böyle oluyor. Taksitle alırım yüksek ihtimalle.

Selamlar teşekkür ederim ilginiz için daha düşük modeli vs yok mudur acaba? Değer dediginiz. En azından 6 ayda da bozulsun istemiyorum ama bütçemi aşıyor 2000TL'yi bile zor çıkarıyorum öyle diyeyim. Keşke bir tane yeterli olsa iki tane almaya kalkınca böyle oluyor. Taksitle alırım yüksek ihtimalle.

Buna bakın hocam: Knmaster KN550
Yine prosofi10 indirim kodu ile tanesi 1.124, 91 TL'den iki tanesi 2.249, 82 TL'ye geliyor.
İnceleme videosunu izleyip alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.
Trendyol'da çok satanlarda 700-800 TL bandında gamer tadında ışıklı intercom cihazları mevcut fakat doğru düzgün inceleme videoları yok ve o fiyatlarda ne olduğu belli olmayan markalara pek güvenmiyorum.
İnceleme videosu:

Buna bakın hocam: Knmaster KN550
Yine prosofi10 indirim kodu ile tanesi 1.124, 91 TL'den iki tanesi 2.249, 82 TL'ye geliyor.
İnceleme videosunu izleyip alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.
Trendyol'da çok satanlarda 700-800 TL bandında gamer tadında ışıklı intercom cihazları mevcut fakat doğru düzgün inceleme videoları yok ve o fiyatlarda ne olduğu belli olmayan markalara pek güvenmiyorum.
İnceleme videosu:

bu intercom ben de var fakat interkom özelliği yok whatsappdan falan konuşabilirsiniz sadece

Hmm kötüymüş o zaman bir tık kafam çok karıştı ya ne yapsam o zaman.

Benim anladığım 2000 TL'ye iki adet interkom alacaksınız doğru mu hocam? Yani cihaz başına 1000 TL bütçeniz mevcut.
700-800 TL civarında çok tercih edilen ve çok satan bir sürü interkom var fakat mikrofon kaliteleri çok berbat. Motorun sesi, rüzgar sesi falan acayip rahatsız eder.

Benim anladığım 2000 TL'ye iki adet interkom alacaksınız doğru mu hocam? Yani cihaz başına 1000 TL bütçeniz mevcut.
700-800 TL civarında çok tercih edilen ve çok satan bir sürü interkom var fakat mikrofon kaliteleri çok berbat. Motorun sesi, rüzgar sesi falan acayip rahatsız eder.

Hayır hayır ben anlatamamışım kusura bakmayın interkom başına 2K bütçem var ama 100lira bile arttırsam popiş dara düşüyor :D Total 4K yani.

WhatsApp'tan bağlarız diyorsan iyi ama hiç test etmedim öyle sadece arama yaptım ses kalitesi iyiydi.

Teşekkürler yardımın için söylemesen tercih edebilirdim az kalsin :D öyle çok kullanışlı olmaz sanırım.

Hayır hayır ben anlatamamışım kusura bakmayın interkom başına 2K bütçem var ama 100lira bile arttırsam popiş dara düşüyor :D Total 4K yani.

Pardon kusura bakmayın ben yanlış anlamışta olabilirim. 😅
O fiyat civarında alabileceğiniz en kaliteli ürünlerden knmaster KN2250 var ama 2 adet fiyatı 4.229, 82 TL'ye geliyor, yani toplam bütçenizi 229,82 TL aşıyor.
Alamayacak gibiyseniz arkadaşlara sorayım, 4000 TL az para değil, almışken o fiyata alınabilecek en iyisini almak lazım. Mikrofon kötü olduğunda motorun sesini dinliyorsunuz kulaklıkta, pil ömrü ve interkom menzilide ayrıca önemli tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı