Elaylaa
Centipat
Daha fazla
Pardon kusura bakmayın ben yanlış anlamışta olabilirim.
O fiyat civarında alabileceğiniz en kaliteli ürünlerden knmaster KN2250 var ama 2 adet fiyatı 4.229, 82 TL'ye geliyor, yani toplam bütçenizi 229,82 TL aşıyor.
Alamayacak gibiyseniz arkadaşlara sorayım, 4000 TL az para değil, almışken o fiyata alınabilecek en iyisini almak lazım. Mikrofon kötü olduğunda motorun sesini dinliyorsunuz kulaklıkta, pil ömrü ve interkom menzilide ayrıca önemli tabii.
Sorarsanız cok memnun kalırım hadi taksitle o fazlalığıda aşarız en azından biraz daha kaliteli olsun teşekkür ederim bu arada.
Pardon kusura bakmayın ben yanlış anlamışta olabilirim.
O fiyat civarında alabileceğiniz en kaliteli ürünlerden knmaster KN2250 var ama 2 adet fiyatı 4.229, 82 TL'ye geliyor, yani toplam bütçenizi 229,82 TL aşıyor.
Alamayacak gibiyseniz arkadaşlara sorayım, 4000 TL az para değil, almışken o fiyata alınabilecek en iyisini almak lazım. Mikrofon kötü olduğunda motorun sesini dinliyorsunuz kulaklıkta, pil ömrü ve interkom menzilide ayrıca önemli tabii.
Hocam bütçemi değiştirsem KN2300 değer mi ya? 3000LIRA civarında o da yani en azından kaliteli olsa hiç de anlamıyorum interkomdan cidden
Son düzenleme: