2000 TL interkom önerisi

Pardon kusura bakmayın ben yanlış anlamışta olabilirim. 😅
O fiyat civarında alabileceğiniz en kaliteli ürünlerden knmaster KN2250 var ama 2 adet fiyatı 4.229, 82 TL'ye geliyor, yani toplam bütçenizi 229,82 TL aşıyor.
Alamayacak gibiyseniz arkadaşlara sorayım, 4000 TL az para değil, almışken o fiyata alınabilecek en iyisini almak lazım. Mikrofon kötü olduğunda motorun sesini dinliyorsunuz kulaklıkta, pil ömrü ve interkom menzilide ayrıca önemli tabii.

Sorarsanız cok memnun kalırım hadi taksitle o fazlalığıda aşarız en azından biraz daha kaliteli olsun teşekkür ederim bu arada.

Pardon kusura bakmayın ben yanlış anlamışta olabilirim. 😅
O fiyat civarında alabileceğiniz en kaliteli ürünlerden knmaster KN2250 var ama 2 adet fiyatı 4.229, 82 TL'ye geliyor, yani toplam bütçenizi 229,82 TL aşıyor.
Alamayacak gibiyseniz arkadaşlara sorayım, 4000 TL az para değil, almışken o fiyata alınabilecek en iyisini almak lazım. Mikrofon kötü olduğunda motorun sesini dinliyorsunuz kulaklıkta, pil ömrü ve interkom menzilide ayrıca önemli tabii.

Hocam bütçemi değiştirsem KN2300 değer mi ya? 3000LIRA civarında o da yani en azından kaliteli olsa hiç de anlamıyorum interkomdan cidden :D müzik paylaşımı varmış bunda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı