2000 TL IPS monitör önerisi

Bütçe
2000 TL
Optix monitörlerde anca ölü piksel çıkıyor, üstüne de ilgisiz servisi.
İkisi de aynı paneli kullandığı için bu olay iki marka için de geçerli. Genele çıkarırsak durumu ölü piksel her zaman denk gelinebilecek bir durum. Alt bütçe de hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin diye düşünürsek işin içinden çıkamayız. Teknoloji işi şans işi. Servis konusunda pek diyeceğim bir şey yok zaten monitörün başına bir iş geldiyse çok uğraşmadan yenisini almak daha mantıklı oluyor.

İkisi de aynı paneli kullandığı için bu olay iki marka için de geçerli. Genele çıkarırsak durumu ölü piksel her zaman denk gelinebilecek bir durum. Alt bütçe de hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin diye düşünürsek işin içinden çıkamayız. Teknoloji işi şans işi. Servis konusunda pek diyeceğim bir şey yok zaten monitörün başına bir iş geldiyse çok uğraşmadan yenisini almak daha mantıklı oluyor.
XG2405 çok daha güzel bir alternatif.

Merhabalar arkadaşlar. Oyun oynuyorum (cs: GO, LoL, Valorant gibi). Yayın yapıyorum biraz biraz. Dizi-film izliyorum. 2000 TL bütçe ile IPS monitör önerilerinizi bekliyorum. Aklımda AOC 24G2U var alternatif önerileri alabilirim. Teşekkür ederim.

Yeni satın aldım 1gün oldu açıkcası memnunum uzun kullanım incelemesi yapabilirim isterseniz.

Yeni satın aldım 1gün oldu açıkcası memnunum uzun kullanım incelemesi yapabilirim isterseniz.
Hocam yorumlarınızı yaparsanız memnun kalırız.

Hocam yorumlarınızı yaparsanız memnun kalırız.

Monitörden çok memnunum pivotu çok iyi bir özellik. IPS panel olması renkleri çok daha canlı gösteriyor, tahmin ettiğimden daha çok. Eski TN panel monitörümle karşılaştırınca gerek hız bakımından gerek renklerin kalitesi çok müthiş severek satın almıştım severek kullanıyorum. 1ms moda aldığımızda parlaklık yarı yarıya düşüyor ama benim için pek sorun değil hemen alıştım.
Monitöre Vatan Bilgisayar vitrinlerinden bakıp demek istediklerimi anlayabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı