2000 TL IPS Panel Monitör Tavsiyesi

Minimumaydia

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2019
Mesajlar
376
Selamlar. Daha öncesinde bir konu açmıştım ve çoğunluk IPS Panel'in diğer panellere oranla daha canlı ve cezbedici olduğundan bahsetti. Araştırmalarım da bunları kanıtlar nitelik de olduğu için IPS panel bir monitör almaya karar verdim. Tüm öneri ve tavsiyelere açığım :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Minimumaydia Fiyat yükseldikçe tabii ki kalite biraz daha artabilir, para senin paran. 2000 TL vermene gerek yok. Bu monitör yeni çıktı ve forumda konuları mevcut istersen bakabilirsin kendim de kullanıyorum.

Gerçekten iyi bir monitör, renkleri gerçekçi gayet, alırsan ne dediğimi anlayacaksın.
 
WOW bir hayli ucuz. Özellikle de IPS panel için.
Teşekkür ederim. Diğer önerilere de kulak astıktan sonra kararımı vereceğim.
Bende AOC24g2U öneriyorum. Bende XG240R ve bu monitör arasında kalmadım değilim hala hangisini seçsem diye düşünüyorum ama dediğim gibi benim için hız, tepkime süresi, input lag önemli değerler.
@Minimumaydia fiyat yükseldikçe tabii ki kalite biraz daha artabilir, para senin paran. 2000 TL vermene gerek yok. Bu monitör yeni çıktı ve forumda konuları mevcut istersen bakabilirsin kendim de kullanıyorum.

Gerçekten iyi bir monitör, renkleri gerçekçi gayet, alırsan ne dediğimi anlayacaksın.
Bu monitör 144Hz 1MS tepkime süresi var galiba doğru mu? Yoksa tepkime süresini ayarlar menüsünden değiştirebilmek adına bir seçenek var mı? Bir de bu monitörün input lag değerinin kaç olduğu hakkında bilginiz var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı