Cevaplarınız için teşekkür ederim. 3600 daha iyi olur dediğiniz gibi. 2000 TL bütçeyi en fazla 500 TL daha aşabilirim. Onun üstü beni çok sıkıntı ya sokar. Tüm dediklerinizi not olarak aldım. Hem internetten hem de mağazalardan araştırmamı yapıp en uygun fiyatlardan alacağım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. 3600 daha iyi olur dediğiniz gibi. 2000 TL bütçeyi en fazla 500 TL daha aşabilirim. Onun üstü beni çok sıkıntı ya sokar. Tüm dediklerinizi not olarak aldım. Hem internetten hem de mağazalardan araştırmamı yapıp en uygun fiyatlardan alacağım.
Anakart seçimlerinizi MSI MAX serisi üzerinden yapın derim, hem BIOS güncelleme derdiniz olmaz. Başka sorunuz var ise etiket veya alıntılayarak bana ulaşabilirsiniz veya İnstagram adresim enes.wtp.
R5 3600 işlemci
B450 S2H anakart
2X8 GB +3000 MHz RAM
Bu üçlüyü tavsiye edebilirim ama anlamadığım şey neden işlemci değiştirmek istiyorsunuz ? İ7 4790 o kartı zaten rahat rahat besleyebilecek güçte.
MSI B450M PRO-M2 Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!