Rimee
Hectopat
Daha fazla
Siz kullanıyorsunuz diye dünyanın en iyi faresi olmuyor. E-sporcular superlight çıktığından beri kullanıyor, alışkanlık olmuş adamlarda bırakmazlar. Zowie kullanmalarının sebebi de bu adamlar yıllardır zowie kullanıyor, alışkanlıkları olduğu için değiştirmiyorlar. Ayrıca adamların faresi bozulsa kalkıp çekmecesinden yenisini açacak adamların mesleği bu. Özellikle Omron 20M gibi rezalet bir switch kullanan fare double click yapmaya çok müsaittir, adamlara koymuyor bu. Sen ben gibi kullanıcılar için sorunlu ve eski kalmış bir fare almak yerine daha ucuza daha iyisini almak düşer. Yanlış yönlendiriyorsun çünkü bu farenin şuan fiyatı 3000 lira bu fiyata palm tutanlar için deathadder v3 pro, claw için viper v2 pro gibi fareler bulunuyor 2000-2500 arası Lamzu ve Sora gibi çok güzel fareler bulunuyor. Hatta g pro x superlight şeklini arayan varsa da vgn dragonfly bulunuyor. Bu fareler bulunurken normal bir kullanıcı için o 3000 lirayı superlight'a vermek çöpe atmaktır. Eğer switchleri ve sensörü değiştirecekse biri o zaman bir şey diyemem, 3400 civarını bulur o zaman fiyatı. Yine gerek yok al deathadder v3 işine bak derim. Bu sebepten yanlış yönlendiriyorsunuz işte.Ben neden yanlış yönlendiriyimmausu kullanıyorum ve inanılmaz bir maus benim için daha önce hep internet kafelerde çoğu mauslara denk geldim hatta Zowie'lerle oynadım ve Logitech G Pro x Superlighta geçtim, aralarında fiyat farkları yakın sen bana yanlış yönlendiriyorsun diyorsun yazımı tekrardan yazıyorum ben bu mausu kullanıyorum bana göre dünyanın en iyi mausudur CS:GO için ama prosettings'te dünyanın bütün CS:GO esport oyuncularını görebilirsin en az %90 ı bu mausu kullanıyor hepsi reklam olamayacağına göre sen neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ve bir de ben kullandığımı övmüşüm diğer arkadaşlarınkinede yönelebilirsin demişim kimseyide kötülememişim.