2000 TL kablolu mouse önerisi

• Konuyu başlatan tavi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 136

tavi

Kilopat
Elim büyük sayılır, uzunluğu 17cm üstü. Claw grip şeklinde tutuyorum. Şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum, elime küçük geliyor ama sorun yaşamıyorum. Kablosuz istemiyorum. Aklımda SS Prime ve Razer Cobra var ama diğer seçeneklere de açığım. Delikli çok tercih etmiyorum. Malzeme kalitesi ve sensörlerinin çok eski kalmamış olması önceliğim, arayüz de önemli tabii.

Elim büyük sayılır, uzunluğu 17cm üstü. Claw grip şeklinde tutuyorum. Şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum, elime küçük geliyor ama sorun yaşamıyorum. Kablosuz istemiyorum. Aklımda SS Prime ve Razer Cobra var ama diğer seçeneklere de açığım. Delikli çok tercih etmiyorum. Malzeme kalitesi ve sensörlerinin çok eski kalmamış olması önceliğim, arayüz de önemli tabii.

Dav 3 kablolu alabilirsin ama kablosuz alman daha mantıklı olur bence.

Bu fiyat bandında şarj istasyonuyla gelecek üründen çok beklentim olmaz, pil ile de uğraşmak istemiyorum bir önceki farem kablosuzdu ve bayağı keyif kaçıran bir durum benim için pil kullanımı.

Üstüne koyup dav3 kablosuz alınabilir ama Razer'larda problem var ama garantiden kurtariyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı