2000 TL kablosuz kulaklık önerisi

Defkhammet

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
499
Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce Arctis 9 Wireless aldım fakat kulaklıkta problemlerle karşılaştım. Ses orta seviyedeyken sağ kulaklıktan daha az geliyor vs. İade talebi oluşturdum ama yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Ne önerirsiniz? Öncelik HS80 gibi duruyor ama Arctis 9 almamın nedeni Bluetooth bağlantısının da olmasıydı. Varsa hem Bluetooth hem de wireless güzel bir kulaklık tavsiyelerinize açığım. Veya HS80 önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteye bakaraktan ses kalitesi olarak Arctis 9 bayağı bir önde o kafamı karıştırıyor biraz. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içim.
 
Bu siteye bakaraktan ses kalitesi olarak Arctis 9 bayağı bir önde o kafamı karıştırıyor biraz. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içim.
Yabancı kanallar blackshark v2 pro ve arctis 9 veya 7+ ile karşılaştırdıklarında mikrofon kalitesi, ses kalitesi olarak bunu HS80'i tercih etmişlerdi.
 
Hocam teşekkür ederim bir de HS80 deneyelim. Onda da problem yaşamam umarım sağ olun. Peki bu fiyat bandında başka bir kulaklık önerebilir misiniz?
ya bende açıkçası blackshark v2 pro istiyordum sürücülerinden ötürü vs. ama mikrofon kalitesi ses kalitesi o kadar övüldü ki hs80 in. İstiyorsanız link atabilirim. Mikrofon kalitesi olarak kat be kat fark vardı o yüzden benim kafam HS80'e döndü. Onu öneririm şu an.
 
Ya bende açıkçası blackshark V2 Pro istiyordum sürücülerinden ötürü vs. ama mikrofon kalitesi ses kalitesi o kadar övüldü ki HS80'in. İstiyorsanız link atabilirim. Mikrofon kalitesi olarak kat be kat fark vardı o yüzden benim kafam HS80'e döndü. Onu öneririm şu an.

Teşekkür ederim hocam bende HS80 alıp bir deneyeyim o zaman. Sağ olun.
 

Geri
Yukarı