2000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000
Aynı numarayla vs eskiden hesap oluşturduysan, veya ödeme yaptıysan yine saymıyor. Hiç alakası olmayan sıfır bir hesap oluşturmak gerekiyor. Ki baktın yine olmadı, yaz desteğe yardımcı olsunlar. Satın alımdan önce desteğe “bu kampanyaya uygun muyum?” diye sorarsanız sıkıntı yaşamazsınız.

İyzico'yla alakam bile yoktu, ve yani böyle bir şey yaşanacağını önceden bilemem sonuçta kampanya belli yazan belli.

Burada atılan fareler Temu'da Dual'ı 500 Pro'su 700 TL'ye alınabilen ajaz AJ159 Pro'dan ne farkı var bilmiyorum ama ona da bakabilirsin. Webte aratırsan karşına çıkacaktır burada da başlıkları vardı. Geçen 12 gün önce Dual'ini sipariş etmiştim 2 gün önce elime ulaştı yarım saat CS2'de denedim iyiydi, sonra Pro'nun da stoklara geldiğini görünce hemen sipariş ettim Dual'i de abime verdim o da bir 10 güne elime ulaşır diye düşünüyorum.

Almak için reklam linki gerekli ve ilk siparişin olması gerekli. Bana sürekli reklamı çıkıyor. Geçen Pro'yu almak için bayağı uğraşmıştım reklam bulma ile kopyala yapıştır başka cihaza at olmuyordu o cihazda kendi instamı girince o cihazdan reklamlara tıkladım anca öyle indirimli reklam aktif oldu. Reklam linki görürsem yapıştırırım.

O kampanya artık bitti, şansa reklam falan görürsen anca.

Burada atılan fareler Temu'da Dual'ı 500 Pro'su 700 TL'ye alınabilen ajaz AJ159 Pro'dan ne farkı var bilmiyorum ama ona da bakabilirsin. Webte aratırsan karşına çıkacaktır burada da başlıkları vardı. Geçen 12 gün önce Dual'ini sipariş etmiştim 2 gün önce elime ulaştı yarım saat CS2'de denedim iyiydi, sonra Pro'nun da stoklara geldiğini görünce hemen sipariş ettim Dual'i de abime verdim o da bir 10 güne elime ulaşır diye düşünüyorum.

Almak için reklam linki gerekli ve ilk siparişin olması gerekli. Bana sürekli reklamı çıkıyor. Geçen Pro'yu almak için bayağı uğraşmıştım reklam bulma ile kopyala yapıştır başka cihaza at olmuyordu o cihazda kendi instamı girince o cihazdan reklamlara tıkladım anca öyle indirimli reklam aktif oldu. Reklam linki görürsem yapıştırırım.

O fareler 500 veya 700 TL'den fazlasını hak etmez, malzeme kalitesi olarak kötü deniyor ve uzun kullanımda ne olacağı belirsiz fareler.

Burada atılan fareler Temu'da Dual'ı 500 Pro'su 700 TL'ye alınabilen ajaz AJ159 Pro'dan ne farkı var bilmiyorum ama ona da bakabilirsin. Webte aratırsan karşına çıkacaktır burada da başlıkları vardı. Geçen 12 gün önce Dual'ini sipariş etmiştim 2 gün önce elime ulaştı yarım saat CS2'de denedim iyiydi, sonra Pro'nun da stoklara geldiğini görünce hemen sipariş ettim onu da abime verdim o da bir 10 güne elime ulaşır diye düşünüyorum.

Temu'dan şu an bir şey almamanizi oneririm hocam. Gumrukte kalma riski var yeni yasadan dolayı. Ajazz'ın buradaki mouselerden geride oldugu konu genel olarak kalite. Malzeme kalitesi oldukca geride. Ayrıyeten royuan mcu kullaniyor Ajazz oldukca kotu bir mcu yuksek Hz'lerde takilma sorunlari oldugundan cokca sikayet var. Agirlik merkezide arkada dengesi pek iyi degil.

O fareler 500 veya 700 TL'den fazlasını hak etmez, malzeme kalitesi olarak kötü deniyor ve uzun kullanımda ne olacağı belirsiz fareler.

Burada atılan farelerin bir garantisi var mı hocam 2 bin TL sonuçta bunlar da malzeme olarak da pek bir farkları yok gibi.

Burada atılan farelerin bir garantisi var mı hocam 2 bin TL sonuçta bunlar da malzeme olarak da pek bir farkları yok gibi.

Hocam Ajazz'ın inceleme ve yorumlarına bağlı olarak konuşuyoruz, bu MCHOSE markası da F/P kaliteli ürünler yapıyor. Zaten gelince yine yorum yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı