2000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000
Renk sadece rose red kalmış ve pek beğenmedim bu indirimler sadece Gaming gen için mi yoksa başka yerden alsam bile indirim var mı?

Renk sadece rose red kalmış ve pek beğenmedim bu indirimler sadece Gaming gen için mi yoksa başka yerden alsam bile indirim var mı?

İndirimler devam ediyor. Şu konuyu açtığıkmda beyaz rengi duruyordu A5 ultranın keşke alsaydım güvenemediğim için bekletmiştim.

Çok iyi olur hocam ona göre sipariş veririm.

Sanırım sorun olmamış.

Screenshot_2025-04-10-15-01-26-189_com.einnovation.temu~2.jpg

Rival 3 kablosuz, Logitech g 305 kablosuz ve ajazz159 arasından birini alacağım. G305 fiyatının düşük olmasıyla buna biraz daha yakınım sanırım. Kablolar bıktırdı. Yok sensör kalitesiymiş falan diğer ıvır zıvırlar hiç umrumda değil oyun odaklı kullanmayacağım için. Sadece uzun yıllar gitsin amacıyla alacağım. Kullandığım G 203 kablolu modeli 4 sene sonra sol kısayol tuşunda çift tıklama problemleri çıkardı.

Rival 3 kablosuz, Logitech g 305 kablosuz ve ajazz159 arasından birini alacağım. G305 fiyatının düşük olmasıyla buna biraz daha yakınım sanırım. Kablolar bıktırdı. Yok sensör kalitesiymiş falan diğer ıvır zıvırlar hiç umrumda değil oyun odaklı kullanmayacağım için. Sadece uzun yıllar gitsin amacıyla alacağım. Kullandığım G 203 kablolu modeli 4 sene sonra sol kısayol tuşunda çift tıklama problemleri çıkardı.
Pille yaşarsın artık 😂

Parolpara indiriyorsun ve hesabına kimlik doğrulaması yapıyorsun. Sonra parolpara üzerinden sanal kart açıyorsun. Aynı şekilde İyzico indirip kimlik doğrulaması yapıyorsun, Gaming gen %10 indirim kampanyasına katıl demen lazım kampanyalar sekmesinden. Ona katıl diyorsun sonra Gaming gen e girip ödemeyi İyzico ile öde diyorsun zaten numara çıkıyor önüne. Devam et diyorsun orada kart bilgileri istiyor, parolparaya farenin fiyatı neyse o kadar para atıyorsun sonra parolparanın sanal kartı ile ödeme yapıyorsun. 400 TL anında parolpara hesabına geliyor, İyzico'ya ise %10 iade geliyor bana 189 TL geldi. Parolapara'daki parayı çekebiliyorsun ama İyzico'yu çekemiyorsun harcaman gerek.

Reis bu İyzico da hesap doğrulaması yapmak gerek ya işte canlı doğrulaması falan lazımmış uygulama bozuk olmalı ki doğrulanmıyor desteğe yazdım bir çözüm olmadı ne yapmam gerekiyor MCHOSE G75 klavyesi için yapıyorum bu kadar çabayı sabahtan beri deniyorum cildirdim resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı