2000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000tl

Hüseo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Mouse alacağım ancak kararsız kaldım. Ajazz 139 V2 MC almayı düşünüyordum ancak sensörü ve IPS gibi değerleri işimi görür mü kafam karışık. Oyunlarda elmas zümrüt arası bir elom var bu farkı ne kadar hissederim? Önüme engel koyar mı? Fiyat farkına değer mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Şimdi kafamdaki modeller şunlar:
Ajazz 139 V2 MC (1000Hz 300IPS 30G) 1350TL.
Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Ajazz 179p(1000Hz 650IPS 50G) 1950TL.
Aradaki fiyat farkına sizce değer mi?

Bu arada görünüş ve boyut olarak AJ139 V2 MC'yi daha çok seviyorum. (claw grip)

Bir de konuya ek olarak şunu merak ediyorum AJ139 Max benim için her yönden güzel olur galiba ama Temu'da şu an yok sizce sonradan eklenebilir mi?
(Ya da Max versiyonu fiyat farkına değer mi? Muhtemelen 500-600 lira daha pahali olacak eklense bile)

Merhaba. Mouse alacağım ancak kararsız kaldım. Ajazz 139 V2 MC almayı düşünüyordum ancak sensörü ve IPS gibi değerleri işimi görür mü kafam karışık. Oyunlarda elmas zümrüt arası bir elom var bu farkı ne kadar hissederim? Önüme engel koyar mı? Fiyat farkına değer mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Şimdi kafamdaki modeller şunlar:
Ajazz 139 V2 MC (1000Hz 300IPS 30G) 1350TL.
Ajazz 179p(1000Hz 650IPS 50G) 1950TL.
Aradaki fiyat farkına sizce değer mi?

Bu arada görünüş ve boyut olarak AJ139 V2 MC'yi daha çok seviyorum. (claw grip)

Bir de konuya ek olarak şunu merak ediyorum AJ139 Max benim için her yönden güzel olur galiba ama Temu'da şu an yok sizce sonradan eklenebilir mi?
(Ya da Max versiyonu fiyat farkına değer mi? Muhtemelen 500-600 lira daha pahali olacak eklense bile)
Fiyatı biraz aşıyor fakat alınabilir.

150 TL artarsa alınır.

Fiyatı biraz aşıyor fakat alınabilir.

@GeForce GTX 1060

Bunu da düşündüm ancak şarj standı çok hoşuma gidiyor o yüzden şarj stantlı bir ürün tercih etmeye çalışıyorum ama aradaki performans farkı çok büyükse stant işini 2. plana atabilirim sizce çok fark eder mi 139 V2 MC ile VXE R1 arasındaki fark.
(Ekstra 850TL'ye değer mi?)

150 TL artarsa alınır.

Bunlarda güzel ancak bunlar yerine VXE r1'i tercih ederim gibi tasarımı çok daha hoş.

Son düzenleme:
@GeForce GTX 1060

Bunu da düşündüm ancak şarj standı çok hoşuma gidiyor o yüzden şarj stantlı bir ürün tercih etmeye çalışıyorum ama aradaki performans farkı çok büyükse stant işini 2. plana atabilirim sizce çok fark eder mi 139 V2 MC ile VXE R1 arasındaki fark.

Bunlarda güzel ancak bunlar yerine VXE r1'i tercih ederim gibi tasarımı çok daha hoş.
O zaman alın.

@GeForce GTX 1060

VXE R1 mi Pro serisi mi? Switch ve sensör açısından m3s serisi daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı