2000 TL kasa, işlemci ve RAM tavsiyesi

Yahu sizin önerdiğiniz belleğe bir şey mi dedim? Soğutucu yok diye belleğe "5 kuruş etmez" demek ne kadar mantıklı? Ayrıca bilgili olduğumu da iddia etmedim. Yani kendi kafanızda bir şeyler kurgulamanıza gerek yok. Yazdığım şeyler yukarda açıkça belli. Daha fazla uzatmayacağın.
Güzel beyefendi 5 kuruş etmez dememin sebebi soğutucu değil sadece arkadaşın dediği gibi soğutucu alınabilir zaten soğutucu almaya kalktığınız zaman fiyat hemen hemen aynı olmakta RAMIN CL değerleri mhz göre çok yüksek

Olayı hemen tartışmaya çevirmeyin, herkes iyi niyetle elinden gelenin en iyisini yapıp insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Ne kadar karşıt fikir olursa başlık sahibi o kadar daha iyi yardım alır, unutmayın.
Bu arada en güzelini ve en ucuzunu ben paylaştım dağılın.
CORSAIR VENGEANCE LPX RED (2x8GB) 3200

Her önerdiğim alınacak diye kaide yok @onur siyamoğlu Kendi görüşün kendini bağlar benim görüşüm beni bağlar. Senin görüşüne katılana saygı duyarım benimkine katılana da saygı duymalısın. Konuda yokken arkamdan "adam, beyefendi" şeklinde kullandığın kelimelere aynı üslupla karşılık verip gereksiz yere ceza almak istemediğimden ve konu sahibinin konusunun daha fazla sabote edilmeden kapatılması herkesine hayrına olacaktır.

Olayı hemen tartışmaya çevirmeyin, herkes iyi niyetle elinden gelenin en iyisini yapıp insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Ne kadar karşıt fikir olursa başlık sahibi o kadar daha iyi yardım alır, unutmayın.
Bu arada en güzelini ve en ucuzunu ben paylaştım dağılın.
CORSAIR VENGEANCE LPX RED (2x8GB) 3200

Ürün bitti herhalde sitede gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı