2000 TL Kasa + Monitör Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda önerdiğim monitörü şuan kullanıyorum, 54 CM olduğu için fazlası ile yeterli. HDMI çıkışı ve 2ms olması da öne çıkan özelliklerinden. 7870 XT bütçeni aşıyorsa ASUS GTX 650 Tİ Boost Oc alabilirsin.

5 ms monitör alma deniliyor, ki ben de hep diyorum, ısrarla gidip 5ms modellere bakıyorsun. Tavsiye alacak mısın yoksa kafanın dikine mi gideceksin?

Tabii ki de önerinizi dikkate alacağım. Usta tüm gün çalışıyorum, bilgiler unutulmaya başlandı. Geçenlerde Hardware Plus aldım okuyamadım. Telefondan yazıyorum şu anda, mesaim bitti. Siz bana gereken parçaları yazın ben dolar düştükçe alırım. Ya da indirime giren olursa başlık altına linkini atarsanız acayip kıyak geçmiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Evet gençler.

Bence çok iyi bir sistem yapmış.Daha fazla tavsiye istiyorsan bilemem.

Kardeşim sadece kafanın dikine gidiyorsun bence. Monitör yine olmamış. Bunu beşinci kere söylüyorum. 5 ms tepkime süresi olan bir monitör alma. Almışken 2 ms al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…