Sistem önerin demişsin arkadaş önermiş. Gösterdiğin monitör, ekran kartı çok kötü.
Monitör alacaksan 2ms tepkime süreli olsun. Ekran kartı da 7850 7870, gtx 660 gibi kartlardan birini almalısın. Şayet iyi bir performans istiyorsan.
Yukarıda önerdiğim monitörü şuan kullanıyorum, 54 CM olduğu için fazlası ile yeterli. HDMI çıkışı ve 2ms olması da öne çıkan özelliklerinden. 7870 XT bütçeni aşıyorsa ASUS GTX 650 Tİ Boost Oc alabilirsin.
Tabii ki de önerinizi dikkate alacağım. Usta tüm gün çalışıyorum, bilgiler unutulmaya başlandı. Geçenlerde Hardware Plus aldım okuyamadım. Telefondan yazıyorum şu anda, mesaim bitti. Siz bana gereken parçaları yazın ben dolar düştükçe alırım. Ya da indirime giren olursa başlık altına linkini atarsanız acayip kıyak geçmiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.
Asus VS238H-P modeline bi bakmanı öneririm, beğendim. Karşılaştırıp bakar mısın? Arkadaşlar bu sistemi alınca uzun süre tekrar değişim yapamayacağım için biraz mükemeliyetçi oluyorum, kusura bakmayın
Asus VS238H-P modeline bi bakmanı öneririm, beğendim. Karşılaştırıp bakar mısın? Arkadaşlar bu sistemi alınca uzun süre tekrar değişim yapamayacağım için biraz mükemeliyetçi oluyorum, kusura bakmayın
Kardeşim sadece kafanın dikine gidiyorsun bence. Monitör yine olmamış. Bunu beşinci kere söylüyorum. 5 ms tepkime süresi olan bir monitör alma. Almışken 2 ms al.