Son değişiklik önerilerinizi bekliyorum. Lütfen satış linkiyle verin. Toplam 2000TL.
- - - Güncellendi - - -
Mesajı arkadaşla yazıştığımız mesajdan kopyaladığım için öyle bir yazı tipi çıktı(Facebook). Evet 5-6 FPS değişiyor ama son sözü Recep abiden bekliyorum.
Tamam da senin önerdiğin 21,5 INC. Oyunlarda 23 INC monitörün çok faydasını görecek Samsung alması daha mantıklı.
O ekran kartı gayet yeterli bir ekran kartı, pek gerek yok monitörü küçültüp kartı yükseltmeye.
- - - Güncellendi - - -
Son olarak sana önerdiğim sistem şu :
Anakarta M5A78 yapmanı tavsiye etmem çünkü deneyerek gördüm. 880 yonga setli bir anakart ile 970 yonga setli bir anakart arasında bile küçümsenemeyecek FPS farkları oluşuyor.
FX 6300 nerede 260 lira onu da merak ettim ?
Teknobiyotik 280 liradan satıyor.
Benim topladığım sistem Oğuzhan'ın ki ile aynıymış. Şimdi fark ettim. Tek fark monitörün boyutu. Onunla aynı düşünmüşüz.
23 INC gerekli, nasıl gerekli olmaz Oyunlarda 21,5 ile 23 arasında çok fark var.
2050'yi 21,5 INC monitörlü sisteme vermek yerine 2100 lirayı 23 INC monitörlü bir sisteme vermek daha mantıklı.
Bu kadar ısrara rağmen arkadaşının önerdiğini alacağım dersen, ne diyebilirim ki Al derim bu saatten sonra.