2000 TL klavye önerisi

Evet kalitesizdi hocam biri Altec 1 ayda bozuldu öbürü Gamepower 6 ay dayandı.

Siz ne zamandır kullanıyorsunuz arkadaşla anlaştık 4-5 güne alacağım bende maaş yatsın.
15-20 gün oluyor. Ama yılların klavyesi sağlam olmasa hala satışta olmazdı. İncelemelerini izlersen anlarsın.

Dediğim gibi bir sorun olmaz. Böyle ürünler alırken sağlam şeyler almak gerekiyor. Bakınız Altec + Gamepower almışsınız. Onların yerine direkt böyle sağlam bir şey alsaydınız sorun olmazdı :)

15-20 gün oluyor. Ama yılların klavyesi sağlam olmasa hala satışta olmazdı. İncelemelerini izlersen anlarsın.

Dediğim gibi bir sorun olmaz. Böyle ürünler alırken sağlam şeyler almak gerekiyor. Bakınız Altec + Gamepower almışsınız. Onların yerine direkt böyle sağlam bir şey alsaydınız sorun olmazdı :)

Hocam ne bileyim çekirge misali 2 zıpladık 3. de akıllandık.

Optik switchmi ve Akko ile aynı kalitedemi incelemede yazmıyordu sanırım.

Hocam ne bileyim çekirge misali 2 zıpladık 3. de akıllandık.

Optik switchmi ve Akko ile aynı kalitedemi incelemede yazmıyordu sanırım.
Hayır hocam optik değil.

Akko kullanmadım onun için bir şey diyemem ama bu da kaliteli. Akko ile karşılaştıracak olursak ikisinin de kendine göre iyi özellikleri var. Yani mesela şuan da klavye alacak olsaydım attıklarımıma da bakardım. Akko almayı daha çok isterdim çünkü hotswap var. Bazı modellerinde kablosuz da var.

En beğendiğim;

Hayır hocam optik değil.

Akko kullanmadım onun için bir şey diyemem ama bu da kaliteli. Akko ile karşılaştıracak olursak ikisinin de kendine göre iyi özellikleri var. Yani mesela şu an da klavye alacak olsaydım attıklarımıma da bakardım. Akko almayı daha çok isterdim çünkü hotswap var. Bazı modellerinde kablosuz da var.

En beğendiğim;

Hocam bu hotswap özelliğini bozulursa değişmek içinmi istiyorsunuz yoksa keyfimi ayrıca bu Akko'lar mı daha iyi fnaticmi benim için hangisi ucuzsa o iyi ama uzun dayanacaksa fnatic alırım görüntüsü Akko'lardan daha çok hoşuma gitti.

Hocam bu hotswap özelliğini bozulursa değişmek içinmi istiyorsunuz yoksa keyfimi ayrıca bu Akko'lar mı daha iyi fnaticmi benim için hangisi ucuzsa o iyi ama uzun dayanacaksa fnatic alırım görüntüsü Akko'lardan daha çok hoşuma gitti.
Hocam şimdi hotswap dediğimiz şey switchlerin de çıkması. Mesela diyelim ki W tuşu bozuldu. Bazen basmıyor bazen çift basıyor. 1 tuş için klavyeyi çöpe atmak çok kötü bir şey değil mi? Hotswap varsa klavyende o switch'i çıkarırsın ve kullanmadığın bir tuşun switchini ona takarsın ve misler gibi kullanırsın. Mesela 1 yıl geçti ve o switchden sıkıldın. Artık daha sesli veya sessiz mi istiyorsun. Alırsın klavyende kaç tane tuş varsa ona göre switch keyfine bakarsın. Yani hotswap alınca ömürlük oluyor klavye.

Fnatic de iyi Akko'da. Ömürlük diyorsan her türlü Akko. Ha iyi bakılırsa Fnatic'de yıllarca gider. Benim bütçem Fnatic'e yetti ondan dolayı satın aldım. Eğer ki param olsaydı durumum olsaydı üstüne ekler Akko alırdım.

Hocam şimdi hotswap dediğimiz şey Switch'lerin de çıkması. Mesela diyelim ki W tuşu bozuldu. Bazen basmıyor bazen çift basıyor. 1 tuş için klavyeyi çöpe atmak çok kötü bir şey değil mi? Hotswap varsa klavyende o Switch'i çıkarırsın ve kullanmadığın bir tuşun Switch'ini ona takarsın ve misler gibi kullanırsın. Mesela 1 yıl geçti ve o Switch'den sıkıldın. Artık daha sesli veya sessiz mi istiyorsun. Alırsın klavyende kaç tane tuş varsa ona göre Switch keyfine bakarsın. Yani hotswap alınca ömürlük oluyor klavye.

Fnatic de iyi Akko'da. Ömürlük diyorsan her türlü Akko. Ha iyi bakılırsa Fnatic'de yıllarca gider. Benim bütçem Fnatic'e yetti ondan dolayı satın aldım. Eğer ki param olsaydı durumum olsaydı üstüne ekler Akko alırdım.

Hocam o kadar güzel anlattınız ki şu an bir dağa çıkıp bir meditasyon yaparak karar vermeye çalışasım geldi fnatic çok hoşuma gitti Akko ömürlük bilmiyorum ya.

Hocam o kadar güzel anlattınız ki şu an bir dağa çıkıp bir meditasyon yaparak karar vermeye çalışasım geldi fnatic çok hoşuma gitti Akko ömürlük bilmiyorum ya.
Ahahaha hocam ya :D Karar vermek cidden zor ama eskisine göre kolay. Önceden 5-6 seçeneğin olurdu bir şey alırken şimdi 2 tane falan.

Fnatic cidden iyi ama az daha koyup Akko alırsanız PBT keycaps, modeline göre 3 mod yani Bluetooth, 2.4GHz (kesintisiz bağlantı) ve kablolu seçenek olur.,Hotswap olur. Seçim sizin.

Ahahaha hocam ya :D karar vermek cidden zor ama eskisine göre kolay. Önceden 5-6 seçeneğin olurdu bir şey alırken şimdi 2 tane falan.

Fnatic cidden iyi ama az daha koyup Akko alırsanız PBT keycaps, modeline göre 3 mod yani Bluetooth, 2.4GHz (kesintisiz bağlantı) ve kablolu seçenek olur. Hotswap olur. Seçim sizin.

Hocam Amazon'la konuştum depozito kargo vs hiçbiri Prime'a dahil değilmiş yani en ucuzu ve beğenmediğim 2400 TL tutuyor kargo vergi vs fnatic ile arasında 800 TL fark var farkada değiceğini düşünmüyorum CS hayranlığımda yanına eklenince fnatic almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam Amazon'la konuştum depozito kargo vs hiçbiri Prime'a dahil değilmiş yani en ucuzu ve beğenmediğim 2400 TL tutuyor kargo vergi vs fnatic ile arasında 800 TL fark var farkada değiceğini düşünmüyorum CS hayranlığımda yanına eklenince fnatic almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim hocam hayırlı olsun Fnatic de iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı