2000 TL klavye önerisi

Atalay Arık

Kilopat
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4590 Asus Rog Strix RX 570 2 tb hdd + 500 gb ssd + 8+4 12 gb ram
Aklımda XPG Summoner var 1800 TL filan, sessiz tam takır bilek destekli ses açma kısmalı numpadli klavye arıyorum bu hoşuam gitti sizce nasıldır?
Neredeyse 5 yıldır Logitech G103 kullanıyorum hala sağlam olsa da ( bazen tuşların basma sorunu olması hariç ve Shift'i kırıp sağ tuş yapan tuşla değiştirmem dışında) artık dostumu değişme zamanı geldiğini hissediyorum.

Hocam gerçekten sessiz bir klavye istiyorsanız Fnatic miniStreak Cherry MX Silent Red Switch modeli derim. O paraya Akko 3087 var isterseniz ona bakın 1700'e geliyordu en son.

Fnaticin sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurtdışından alma şansınız varsa Kemove K68 Gateron G Pro Yellow Switch tercih edin. Gateron dünyanın en iyi Linear switch üreticisidir. Aynı zamanda klavyede Hot swap var. Yani istediğiniz gibi switchini değiştirebilirsiniz.

Amazon Prime ile alın. Kargo ücreti iptal olur.

Hocam gerçekten sessiz bir klavye istiyorsanız fnatic ministreak Cherry MX silent red Switch modeli derim. O paraya Akko 3087 var isterseniz ona bakın 1700'e geliyordu en son.

Fnaticin sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışından alma şansınız varsa Kemove K68 Gateron G PRO yellow Switch tercih edin. Gateron dünyanın en iyi linear Switch üreticisidir. Aynı zamanda klavyede hot swap var. Yani istediğiniz gibi Switch'ini değiştirebilirsiniz.

Amazon Prime ile alın. Kargo ücreti iptal olur.

Dostlar önerileriniz için teşekkürler ama ben tam takır bir klavye arıyorum attığınız ikisi de TKL olması ile beni baştan kaybediyor ve gerçekten sessiz olması da çok önemli değil maksat daktilo gibi olmasın.

Aklımda XPG Summoner var 1800 TL filan, sessiz tam takır bilek destekli ses açma kısmalı numpadli klavye arıyorum bu hoşuam gitti sizce nasıldır?
Neredeyse 5 yıldır Logitech G103 kullanıyorum hala sağlam olsa da ( bazen tuşların basma sorunu olması hariç ve Shift'i kırıp sağ tuş yapan tuşla değiştirmem dışında) artık dostumu değişme zamanı geldiğini hissediyorum.

blue switchi 4 bin tl buna zam gelmeden almalısın

Blue switchi 4 bin tl buna zam gelmeden almalısın.

Ürün normalde 4.000 değil. Şişirilmiş fiyat o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı