2000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000

urn4ga

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2020
Mesajlar
2.120
Çözümler
25
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
2000 TL bütçem var. Yüzde 10 üstüne çıkabilirim. Mümkünse tok sesli, oyun ve yazı yazmak için uygun bir klavye arıyorum. Bir de bilek desteği olursa veya tuş dizilimi düşük olursa sevinirim. Referans olması açısından şu an 10 senelik Frisby FX2 kullanıyorum. Arka ayakları kapatınca çok yormuyor.

@Kaan Diktaş @SF24 @Error @Endless Kaan @SadeceYiğit sizin bu konuda bilgili abiler olduğunuz söylendi :D
 
Bilek destekliler biraz pahalı. Bunu öneririm. Bilek destekli halı 2400 liraya denk geliyor Amazon Prime ile.

Hocam bunda çok kaldı aklım ama tuşların renkleri hiç güzel değil ya. Brown Switch sesi çok güzel ama o renkler ne öyle abi ya?
 
Tam olması şart değilse Amazon.com.tr şartsa AK992'den başka seçeneğiniz yok.

Hocam çok kararsızım tam olması konusunda ya. Ben normal yazı yazarken vs numpad ciddi anlamda kullanıyorum. İhtiyacın olmaz diyende çok. Ama Discord'da ses tuşları - + mesela atadım rahat diye. Nasıl olacak bu tam yarım kararsızlığım?
 
Hocam bunda çok kaldı aklım ama tuşların renkleri hiç güzel değil ya. Brown Switch sesi çok güzel ama o renkler ne öyle abi ya?
Brown switch hali siyah hocam işte nesi var? (Görmediyseniz altında siyah keycaps de yolluyorlar. space tuşu vs için.) (Yanlış olanına bakmışım harbi renkleri garip yeşil versiyonun)
 
Bunu alıyosun sonra bana teşekkür ediyosun hocam, muhteşem bir klavye. (full rgb istiyorsan tatmin etmeyebilir) Amazon.com.tr
Bilgisayarım OMEN diye 10 dakika önce baktım ürüne, daha sonra incelemelerini açtım ve berbat bir klavye. Ayrıca eski model klavye, OMEN logosu eskilerden kalma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı