2000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000

TRBozkurt

Kilopat
Arkadaşlar ben klavyeden çok anlamam forumlarda sizin bilgilerle az çok bilgi sahibi oldum. Maksimum bütçe bu ama çok iyi diyorsanız 200-300 oynama yapabilirim.

Aradığım özellikler;
Mekanik olması tercihen sessiz olması.
En önemlisi FPS oyunu oynuyorum Anti-Ghosting mi gecikme mi neyse onların olması şu an kullandığım klavye bayağı eski düz klavye seviye atlayacağımı düşünüyorum.
Oynadığım oyunlar;
Valorant- CS2- FIFA haliyle %60 değil de %75 klavyeler gördüm forumda %75 ya da tam boyutlu klavye tercihim.

Forumdan görüp listeme aldıklarım ise;
Bir de bunu övmüşler Sosyal'de o yüzden eğer bu aralarında en iyisi buysa çok olmamak kaydıyla buna da esneyebilirim.
Çok açılmak istemiyorum açıkçası yoksa çok model olmadığını biliyorum. Membran falan pek anlamıyorum gecikme olmasın oyunlarda üst seviye deneyim olması benim için yeterli. Fakat red brown switchler sessiz olması nispeten tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilginiz için teşekkür ederim ama beğendiğim rengi kalmamış stoklara girerse düşüneceğim. Diğerleri için yorumunuz nedir ya da başka bir öneriniz var mı?

Bu Kompakt düzenli bir mekanik klavyedir,sessiz ve konforlu bir kullanım sunar.Kriterlerinize uygundur.

Bu Kompakt düzenli bir mekanik klavyedir,sessiz ve konforlu bir kullanım sunar.Kriterlerinize uygundur.
EK75 güzel ama hot-swap değil diye biliyorum hocam ileride switch sıkıntısı yaşasa değiştirmekte zorluk çekme ihtimali yok mudur

Hocam peki şu modeller için ne düşünüyorsunuz?
Sinerji Bilgisayar mağazasına yakınım eğer bu iki modelden birisini beğenirseniz gidip alacağım

Hocam peki şu modeller için ne düşünüyorsunuz?
Sinerji Bilgisayar mağazasına yakınım eğer bu iki modelden birisini beğenirseniz gidip alacağım
Corsair tercih ederdim ben olsam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı