TRBozkurt
Kilopat
Arkadaşlar ben klavyeden çok anlamam forumlarda sizin bilgilerle az çok bilgi sahibi oldum. Maksimum bütçe bu ama çok iyi diyorsanız 200-300 oynama yapabilirim.
Aradığım özellikler;
Mekanik olması tercihen sessiz olması.
En önemlisi FPS oyunu oynuyorum Anti-Ghosting mi gecikme mi neyse onların olması şu an kullandığım klavye bayağı eski düz klavye seviye atlayacağımı düşünüyorum.
Oynadığım oyunlar;
Valorant- CS2- FIFA haliyle %60 değil de %75 klavyeler gördüm forumda %75 ya da tam boyutlu klavye tercihim.
Forumdan görüp listeme aldıklarım ise;
Bir de bunu övmüşler Sosyal'de o yüzden eğer bu aralarında en iyisi buysa çok olmamak kaydıyla buna da esneyebilirim.
wraithesports.com
Çok açılmak istemiyorum açıkçası yoksa çok model olmadığını biliyorum. Membran falan pek anlamıyorum gecikme olmasın oyunlarda üst seviye deneyim olması benim için yeterli. Fakat red brown switchler sessiz olması nispeten tercihim.
Aradığım özellikler;
Mekanik olması tercihen sessiz olması.
En önemlisi FPS oyunu oynuyorum Anti-Ghosting mi gecikme mi neyse onların olması şu an kullandığım klavye bayağı eski düz klavye seviye atlayacağımı düşünüyorum.
Oynadığım oyunlar;
Valorant- CS2- FIFA haliyle %60 değil de %75 klavyeler gördüm forumda %75 ya da tam boyutlu klavye tercihim.
Forumdan görüp listeme aldıklarım ise;

DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...
shop.connectgame.com.tr

VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Son düzenleyen: Moderatör: