2000 TL klavye önerisi

DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah bu 2. olan manyetik switch Rapid trigger bir klavye biraz arttırırsan iyi olur.

DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah bu 2. olan manyetik switch Rapid trigger bir klavye biraz arttırırsan iyi olur.
Hocam maalesef arttıramam bu nasıldır sizce DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -

Bunun beyazını sipariş verdim kendim sizde bakabilirsiniz. Manyetik switch yabancı içerik kanallarında yorumları iyi. 2000 TL

Bunun beyazını sipariş verdim kendim sizde bakabilirsiniz. Manyetik switch yabancı içerik kanallarında yorumları iyi. 2000 TL
Bu klavye bu kadar ucuzmuydu ya haberim olsa alırdım neyse sağlık olsun arkadaşın attığı klavye alınabilir.

Bu klavye bu kadar ucuz muydu ya haberim olsa alırdım neyse sağlık olsun arkadaşın attığı klavye alınabilir.

Bir yanlışlık olmasın diye site ile konuştum tanıtım amaçlı bir süre böyle satacaklarmış sanırım. Ne kadar devam eder bilmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bir göz atsın diye öneriyorum insanlara. Özelliklerine göre iyi fiyat bence. 7 Ocak yazıyor ama bu hafta içi kargoya verilme ihtimali yüksek dediler bana, ayrıca bilgilendireyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı