Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2025 #11 Mexpert dedi: Klavye Monster ile hemen hemen aynı hot swap özelliği iyi bir artı ancak bu klavye ömürlük kullanılmicak Monster yazılımda daha iyi olduğu için Monster düşünüyorum klavyeler bir birine çok benziyor zaten. Mekanik olsun lütfenn. Genişletmek için tıkla... Evet çok benziyorlar. Monster olan hot swap ise tercih edilebilir, hot swap değilse uzak durmanızı tavsiye ederim
Mexpert dedi: Klavye Monster ile hemen hemen aynı hot swap özelliği iyi bir artı ancak bu klavye ömürlük kullanılmicak Monster yazılımda daha iyi olduğu için Monster düşünüyorum klavyeler bir birine çok benziyor zaten. Mekanik olsun lütfenn. Genişletmek için tıkla... Evet çok benziyorlar. Monster olan hot swap ise tercih edilebilir, hot swap değilse uzak durmanızı tavsiye ederim
Luffys Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #12 Yuiis dedi: Evet çok benziyorlar. Monster olan hot swap ise tercih edilebilir, hot swap değilse uzak durmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Monster hot swap özelliğini bulundurmuyor diye biliyorum.
Yuiis dedi: Evet çok benziyorlar. Monster olan hot swap ise tercih edilebilir, hot swap değilse uzak durmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Monster hot swap özelliğini bulundurmuyor diye biliyorum.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2025 #13 Mexpert dedi: Monster hot swap özelliğini bulundurmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uzak durmanızı tavsiye ederim o zaman. Bir sorun olursa servisle uğraşırsınız sürekli
Mexpert dedi: Monster hot swap özelliğini bulundurmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uzak durmanızı tavsiye ederim o zaman. Bir sorun olursa servisle uğraşırsınız sürekli
Luffys Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #14 Yuiis dedi: Uzak durmanızı tavsiye ederim o zaman. Bir sorun olursa servisle uğraşırsınız sürekli. Genişletmek için tıkla... MSI tercih edeceğim gibi duruyor şu an.
Yuiis dedi: Uzak durmanızı tavsiye ederim o zaman. Bir sorun olursa servisle uğraşırsınız sürekli. Genişletmek için tıkla... MSI tercih edeceğim gibi duruyor şu an.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2025 #15 Mexpert dedi: MSI tercih edeceğim gibi duruyor şu an. Genişletmek için tıkla... Evet en mantıklılardan biri o olur.
Mexpert dedi: MSI tercih edeceğim gibi duruyor şu an. Genişletmek için tıkla... Evet en mantıklılardan biri o olur.