kablosuz olması önemli değil optik switch olsun kablolu olsun rgb olsun kafasındayım bu polling rate dediğiniz neyi etkiliyorÖzellikleri kısılmış olduğu için temu da uygun. Türkiye'de satılan kablosuz ve 8K polling-rate hızı sunuyor.
kablosuz olması önemli değil optik switch olsun kablolu olsun rgb olsun kafasındayım bu polling rate dediğiniz neyi etkiliyorÖzellikleri kısılmış olduğu için temu da uygun. Türkiye'de satılan kablosuz ve 8K polling-rate hızı sunuyor.
1k olan saniyede 1000 veri gönderirken, 8K olan saniyede 8000 veri göndermiş oluyor fakat gözle görülür farklar olmuyor.Kablosuz olması önemli değil. Optik switch olsun, kablolu olsun, RGB olsun kafasındayım. Bu polling rate dediğiniz neyi etkiliyor?
anladım 400 tl ye alınır yani değil mi pişman etmez optik switch oldugu icin gene düşük tepkime alırım düşüncem bu yani1k olan saniyede 1000 veri gönderirken, 8K olan saniyede 8000 veri göndermiş oluyor fakat gözle görülür farklar olmuyor.
biraz da aliexpres incelicem birsürü model var optik switch ve uygun eğer ki indirim vs varsa bunlara da bakabilirim örnek bi model atayım ordan bakın@lefko, Alabilirsin üzmez.
Merhaba 2000TL bütçem var, sessiz Gaming klavye önerisi istiyorum, tepkime süresi güzel olursa sevinirim. Yardımcı olabilecek var mı?
hocam kablosuz da 1K imiş kablolu 8k gene@lefko, Alabilirsin üzmez.
Ajazz resmi sitesine girip bakmıştım kablolu 1k veriyor temu da olan.Hocam, kablosuz da 1K imiş kablolu 8k veriyor .
evet haklısınız ama birisi 8+1 birisi 8+8Ajazz resmi sitesine girip bakmıştım kablolu 1k veriyor temu da olan.
İki farklı versiyonu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.