kadirbgcii
Decipat
Arkadaşlar güzel bir klavye önerisi bekliyorum sizlerden.
Arkadaşlar güzel bir klavye önerisi bekliyorum sizlerden.
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz...wraithesports.com
Hocam %60 klavye istemiyorum teşekkür ederim.
![]()
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula F87 Pro mekanik oyuncu klavyesi, gaming klavye tutkunları için tasarlanmış profesyonel bir TKL (Tenkeyless) klavyedir. LEOBOG GrayWood V4 switch teknolojisi, hot swap dewww.teknostore.com
Hocam klavye güzel duruyor bir videosunu izleyeyim başka öneriniz var mıdır peki değerlendireyim yarın siparişi vereceğim.
ajazzturkiye.com
![]()
AK820 MAX PLUS-Hot-Swap-Dinamik RGB Mekanik Oyun Klavyesi 8000mAh Bata
Ajazz AK820 Max Plus, hem performans hem de estetik açıdan beklentilerin ötesine geçen üst düzey bir mekanik klavyedir. 8000mAh yüksek kapasiteli bataryası sayesinde uzun süreli kablosuz kullanım imkânı sunarken, PBT gradyan yan baskılı tuş kapakları ile dayanıklılığı ve göz alıcı tasarımı bir...ajazzturkiye.com
Bu model de olabilir, 8000 mAh bataryasıyla gerçekten iyi bir alternatif.
Batarya dışında ekstra bir tarafı yok hocam zaten, Aula F87 Pro'yu tercih edebilirsiniz o zaman.Hocam rengi harici videosuna baktım güzel ama rengi beni bir düşündürüyor.
Batarya dışında ekstra bir tarafı yok hocam zaten, Aula F87 Pro'yu tercih edebilirsiniz o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.