2000 TL Klima önerisi

alperdrms

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Dijital baskı operatörü
Arkadaşlar malum havalar sıcak bir klima taktırmak istiyorum 2000 TL'ye kadar bütçem var fakat klimalardan pek anladığımı söyleyemem o yüzden bir konu açıp size sormak istedim. Aşağıda vermiş olduğum linkteki klimayı öneriyor musunuz?

Vestel Flora 9 A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

Bilgiayarda Casper ne ise klimada da Vestel odur. Uzakdoğuda toplama cihaz yaptırıp sadece pazarlamasını yapıyorlar. Çalıştığım firma itibari ile kendilerini yakinen tanıyorum. Sineğin yağını çıkartmada çok ustalar. Birçok fason firması sayelerinde iflas etmiştir. Ben evime Japon markası taktırdım. Hem de 2 adet 5 senedir arıza namına tık yok. Seçim sizin... toshibada 1 klima fiyatına 2 klima var....

@Hz.futureorkun dediklerine katılıyorum. Fakat şöyle bir şey var, eğer sadece soğutmak için kullanacaksanız Vestel,Baymak gibi markaları tercih edebilirsiniz. Cidden ülkemizde kaliteli ömürlük klimalar çok pahalı. Kim ne derse desin, klimaların kralı Mitsubishi Electric'tir. O kadar para vermem diyorsanız alın gitsin.

Toshiba ve Mitsubishi klimalar 3 binden aşşağıya yok. ben evi serinletmek istiyorum o kadar para veremem bu klima beni pişman eder mi yani onumu demek istiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…