2000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

e_MREK

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, açıkçası özellik olarak ANC gibi bir beklentim yok, olsa da olur olmasa da olur zaten bu fiyat bandında çok kaliteli bir ANC çıkmaz diye düşünüyorum. Şu iki ürün arasında kaldım. TaoTronics TT-BH1121 ve Anker Q21i sizce hangi daha iyidir? Farklı önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, açıkçası özellik olarak ANC gibi bir beklentim yok, olsa da olur olmasa da olur zaten bu fiyat bandında çok kaliteli bir ANC çıkmaz diye düşünüyorum. Şu iki ürün arasında kaldım. TaoTronics TT-BH1121 ve Anker Q21i sizce hangi daha iyidir? Farklı önerilere de açığım.
Ben bir Anker kullanıcısı olarak Anker'i öneririm. Kullandığım Q10'un bile ses ve bass kalitesi ayrı bir güzel ki bu kaliteyi Q21İ'de biraz daha iyi yaptılar. Malzeme kalitesi olsun, diğer özellikleri olsun gayet iyidir Q21İ.

Q30(2000-2200TL)
Limiti yükseltirseniz 2600TL'ye space One var.

Q30(2000-2200TL)
Limiti yükseltirseniz 2600TL'ye space One var.

Merhaba açıkçası Q30 kullandım QCY H4 TaoTronics soundburge 85 One more SonoFlow markalarını kullandım ama tatmin eden bir şey bulamadım gibi Anker'e negatif değilim ama 3K'lık bir ürün olduğunu düşünmüyorum space One içinde çok pozitif yorumlar okumadım belki de yanlış bir izlenim edinmiş olabilirim ama.

Merhaba açıkçası Q30 kullandım QCY H4 TaoTronics soundburge 85 One more SonoFlow markalarını kullandım ama tatmin eden bir şey bulamadım gibi Anker'e negatif değilim ama 3K'lık bir ürün olduğunu düşünmüyorum space One içinde çok pozitif yorumlar okumadım belki de yanlış bir izlenim edinmiş olabilirim ama.

Diyeceksiniz ki Q21 neden açıkçası TaoTronics de benim için çok okeylik değil.Cevaplarınız içinde teşekkür ederim.

Diyeceksiniz ki Q21 neden açıkçası TaoTronics de benim için çok okeylik değil. Cevaplarınız içinde teşekkür ederim.

Eklemek gerekirse ikinci el kaliteli önerilere de açığım.

Son düzenleme:

Diyeceksiniz ki Q21 neden açıkçası TaoTronics de benim için çok okeylik değil. Cevaplarınız içinde teşekkür ederim.

Eklemek gerekirse ikinci el kaliteli önerilere de açığım.

Ben yeni çıkanı almayı istedim sonuçta hepsi iyi birbirine benzer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı