2000 TL kulaklık önerisi

Bütçe
2000
HypreX Alpha S , Logitech G635 Lightsync , Hyprex Cloud 2 Wireless , SteelSeries ARCTIS 3 , Hyprex Cloud 2 , HypreX Alpha alabilirsin.
 
Çok net bir şekilde Logitech G Pro X'e karar verdim ama şu sıra çeşitli sebeplerden dolayı almaktan vazgeçtim. Ayrıca halen kafamda kaliteli bir kablosuz headset alma düşüncesi dönüyor. Bunun için de kesenin ağzını açmak gerekiyor.
Ciddi anlamda üzmeyecek kablosuzlar için keseyi epey açmak gerekiyor gerçekten, sizin kararınızı belirleyen ölçütler neler oldu?
 
Ciddi anlamda üzmeyecek kablosuzlar için keseyi epey açmak gerekiyor gerçekten, sizin kararınızı belirleyen ölçütler neler oldu?
Benim için salt bir oyun deneyimi önemli değil. Esas ölçüt her anlamda iyi hatta çok iyi olan bir kulaklık olması. Oyunun yanında dizi/film izlemek olsun, müzik dinlemek olsun vs. G Pro X'in inceleme videolarını izledikçe, yazılanları okudukça bana uygun bir kulaklık olduğunu anladım. Son olarak da yanında kumaş pedler de geliyor. 5 yıl suni deri kaplamalı pedleri olan kulaklık kullanınca bu da bir etken oluyor.

Konuya attığım son mesajdan 1 ay 2 gün geçtikten sonra bu konuya bir nokta koyacağım.

Öncelikle Amazon üzerinden 1300 TL'ye yakın bir birime HyperX Cloud Alpha S aldım. Birkaç günde elime ulaştı ve 4 gündür kulaklığı kullanıyorum. Özellikle ilk defa 7.1 kulaklık kullanıyorum ve şimdiye kadarki performansını sevdim.

Bir diğer konu ise 2 bin TL bütçe ile çok daha iyisini alabilirdim. Hiç olmazsa Cloud II'yi tercih edebilirdim. Ancak beni esas bu kulaklığı almaya iten kısmı fiyatı oldu çünkü bütçemin tam anlamıyla 700 TL altındaydı. Halihazırda 2 bin TL vermeyi düşünürken, Sosyal'de dolaşırken Cloud Alpha S'nin 1300 TL'nin biraz altına düştüğüne dair bir konuya denk geldim. Böylelikle kulaklığı satın almış oldum.

Son olarak, Cloud Stinger'da da olduğu gibi 2 ay sonra kulaklıkla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı