2000 TL kulaklık önerisi

Makaleler
2
Wireless olur wired olur fark etmez fakat gecikme onemli şu ana kadar Corsair Void Elite Surround kullandim iyi kulaklık ama 7 ayda mikrofonu bozuldu. Razer BlackShark V2 kafama dar geliyor Logitech G PRO X kafama kucuk geliyor. HyperX Cloud Alpha S de kafama dar geliyor. Bunlar haric ve en az 2 metre kablosu olmasi sart veya kablosuz da olur bütçem 1000 ve 2000 TL arasi saglam oneriler yapin. 7.1 gerekli muzik dinliyorum film izliyorum oyun oynuyorum FPS pedlerin kumas olmasi sart. Şu an aklimda Logitech G433 veya G435 var nasıl bilmiyorum ama sizin de onerilerinizi beklerim ve genis olmasi lazim. Kafam buyuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe arttırıp buna bakabilirsin çok iyi kulaklık;

Son düzenleme:
Max 2000 TL.

Klavyem İngilizce kusura bakma.
Hocam düzenleme yaptım yukarıdaki mesajımda 3 tane kulaklık var birisini seçebilirsiniz ama ortadaki en iyisi.

Hocam düzenleme yaptım yukarıdaki mesajımda 3 tane kulaklık var birisini seçebilirsiniz ama ortadaki en iyisi.

Son düzenleme:
Bütçe arttırıp buna bakabilirsin çok iyi kulaklık;

Hepsi fiyati asiyor kanka neredeyse bir de hiç bilinmeyen markalar.

Max 2000 TL.

Klavyem İngilizce kusura bakma.
Hocam sıralama yapacak olursam attıklarımdan;

1- Sennheiser GSP 600 (7.1 değil)

2- Logitech G G935

3- Hp Omen Mindframe 6mf36aa

4- Asus Rog Delta Core (7.1 değil)

Nasıl hocam Asus, Logitech, Hp nasıl bilinmiyor Sennheiser desen anlarım Türkiye de fazla yokta onlar nasıl bilinmiyor?

Bütçe arttıramıyorsanız Hp Omen'e bakabilirsiniz ama eğer arttırabilirseniz Sennheiser veya Logitech öneririm Sennheiser'in normal fiyatı 4800 TL indirimdeydi Amazon da.

Son düzenleme:
Hocam sıralama yapacak olursam attıklarımdan;

1- Sennheiser gsp 600 (7.1 değil)

2- Logitech G G935.

3- HP Omen mindframe 6MF36aa.

4- ASUS ROG Delta Core (7.1 değil)

Nasıl hocam ASUS, Logitech, HP nasıl bilinmiyor Sennheiser desen anlarım Türkiye de fazla yokta onlar nasıl bilinmiyor?

Bütçe arttıramıyorsanız HP Omen'e bakabilirsiniz ama eğer arttırabilirseniz Sennheiser veya Logitech öneririm Sennheiser'in normal fiyatı 4800 TL indirimdeydi Amazon da.

7.1 lazim kanka ya.

7.1 lazim kanka ya.
Hocam Omen ve Logitech 7.1 zaten, Omen de zaten 1320 TL, Logitech ise 2500 TL falan. HP Omen'i almanı tavsiye ederim ekonomik açıdan daha iyi ve bildiğim kadarıyla soğutuculuymuş ama G G935 daha iyi veya biriktirip Sennheiser de alabilirsin.

NOT: En rahatı Sennheiser'miş.

Sennheiser'in bilgileri;

Logitech'in bilgileri;

HP Omen'in bilgileri;

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı