2000 TL LoL İçin Komple Sistem Önerisi

Kylia

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben yeniyim de bir bilgi almak istedim. 2000 lira limitim var. Sıfırdan bir bilgisayar, her şeyi içinde sistem toplamak istiyorum. 2000 TL'ye en yüksek ayarda 150 FPS görmek istiyorum. Oyunun fight bölümünde bile bu FPS'ten düşmek istemiyorum. Rahat rahat LoL oynayabileyim. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim satın almayı düşündüğüm düşük bütçeli sistemlerden biri sana da şiddetle tavsiye ediyorum.

Dosya Ekleri

• Düşük Bütçe PC.png
    Düşük Bütçe PC.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 444
500 tl gtx750ti
200 tl 350-400 watt psu+kasa
650 tl i5 4460
150 tl lga 1150 herhangi bi anakart
150 tl 8gb 1600mhz ram
200 tl 1tb 7200 rpm hard disk
Çok detay veremiyorum aklimda model ismi kalmamiş ama bi fikir oluşur belki :)

2000Tl bütceye neden 750ti koyulur ki?
Üste kalan 217Tl'yide kafanıza göre kullanırsınız.
Edit:Bu sistem ile lol değil gta 5 bile high oynanır.
kasaxxx1.png

2000 TL'ye en yüksek ayarda 150 FPS görmek istiyorum
Bunu kolaylıkla yapabilirsiniz 750 Ti 1440 p de bile lol için yeterli gelir ama 150 fps almanız size akıcı bir deneyim anlamına gelmez. Lol'de dikey senkronizasyonu açmadığınız zaman ekranda yırtılmalar oluyor ve akıcı olmuyor. Dikey eşitlemeyi açtığın zaman akıcılığı hissedeceksin oyun kamerasını yukarı, aşağı hareket ettirdiğinde 60 sabit kare, 150 kareden daha akıcı bir görüntü sağlayacaktır monitörün tazeleme hızına eşitlediğinde aradaki farkı net bir şekilde göreceksin kareler sıralı bir şekilde geldiği için daha iyi verim alacaksın. @WiDuhra kullanıcısının önerdiği sistem iyi, üstüne kalan para ile 240 gb ssd alınabilir.
Crucial 240GB BX200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 540MB / Yazma 490MB)

2000Tl bütceye neden 750ti koyulur ki?
Üste kalan 217Tl'yide kafanıza göre kullanırsınız.
Edit:Bu sistem ile lol değil gta 5 bile high oynanır.
Eki Görüntüle 155414
Şu sistemi bide Vatan'da toplasana bakalım bi demeden önce... Sene 2016 SSD'nin önemi yadsınamaz bir gerçek. Assassin's Creed Unity'de 5-6 Fps daha yüksek alabilirsin belki... Bir SSD Dostu ve vaktinin değerli olduğunu düşenen biri olarak sen bilgisayarı çalıştırıp oyunu açana kadar eminim ilk bölümü bitirebilirim.

Şu sistemi bide Vatan'da toplasana bakalım bi demeden önce... Sene 2016 SSD'nin önemi yadsınamaz bir gerçek. Assassin's Creed Unity'de 5-6 Fps daha yüksek alabilirsin belki... Bir SSD Dostu ve vaktinin değerli olduğunu düşenen biri olarak sen bilgisayarı çalıştırıp oyunu açana kadar eminim ilk bölümü bitirebilirim.
Dostum adam ssd koymamış bende koydum 2000 liraya sen 120 gb ssd koydun ben 240 gb ssd koydum. Sakin ol :).

Kalan bütce ile istediğini yap. SSD fps etkilemez yalnış bilgilendirme yapma, yalnızca oyun içi geçişlerde tur sürelerini kısaltır. Buda bilgisayarın açılış hızına etki etmesiyle aynı şey. Bide bu Vatan Bilgisayar algısından yavaş yavaş vazgeçmeni öneririm, gerçekten muazzam fiyat farkları var. Sinerji-Webdenal-Teknobiyotik...vs tarzı yerlerde 2.000Tl ile toplanabilen sistemler, Vatan Bilgisayar'da 2.500Tl'yi geçebiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı