2000 TL LoL İçin Komple Sistem Önerisi

Kalan bütce ile istediğini yap. SSD fps etkilemez yalnış bilgilendirme yapma, yalnızca oyun içi geçişlerde tur sürelerini kısaltır. Buda bilgisayarın açılış hızına etki etmesiyle aynı şey. Bide bu Vatan Bilgisayar algısından yavaş yavaş vazgeçmeni öneririm, gerçekten muazzam fiyat farkları var. Sinerji-Webdenal-Teknobiyotik...vs tarzı yerlerde 2.000Tl ile toplanabilen sistemler, Vatan Bilgisayar'da 2.500Tl'yi geçebiliyor.
SSD'nin FPS arttığı hakkında herhangi bir şey söylemedim. Sen 5-6 Fps daha fazla alabilirsin dediğim GTX 750Ti Ve GTX 950 farkını kastettim. Yanlış anlaşılma...
 
Şöyle de yapabilirsin kasanın biraz da olsa kaliteli olması benim hoşuma gidiyor içerisi çok az toz oluyor vesaire. Şöyle bir kasa var kullanıcı dostu ve fiyat performans ürünü 5 fanla geliyor zaten her forumda neredeyse bu kasa öneriliyor ben de çok beğendim, bunu alırsın sonradan ssd alabilirsin ssd ilk başta şart değil sonradan alınabilir bir şey ama kasayı baştan güzel alman bence şart.
Dark N10 Usb 3.0 5 Fanlı Pencereli Bilgisayar Kasası 868 - n11.com
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı