eneskaradeniz
Kilopat
Daha fazla
Önerebileceğin en çöp SSD'yi önermişsin. Donanım olarak berbat, kontrolcü çöp, DRAM yok, yazılımı yok, firmware yok, TBW değerleri belirsiz, belirtilen hızları veremiyor.
Önerebileceğin en çöp SSD'yi önermişsin. Donanım olarak berbat, yazılımı yok, Firmware yok, TBW değerleri belirsiz, belirtilen hızları veremiyor.
@eneskaradeniz Kingston NV2 pek iyi bir SSD değil. Nays ile 2.500 TL'ye falan denk gelir, kat kat iyi SSD:
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olmazsa bu da fiyatına göre iyi sayılır:
Patriot Viper VP4100 VP4100-1TBM28H PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper VP4100 VP4100-1TBM28H PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper VP4100 VP4100-1TBM28H PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç çıkamam dersen buna bakabilirsin:
Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DRAM'i yok ama bunun.
Patriot markasını hiç duymadım nasıldır bilmiyorumDRAM ne işe yarıyor SSD konusunde pek bilgim yok. Adata Legend 850 Lite gördüm fakat onda da DRAM yokmuş. Kioxia bütcemi biraz aşıyor. Aşağıdaki ürün olur mu? Bunda DRAM var mıdır?
Kioxia Ssd 1Tb Excerıa Plus G3 Nvme 5000/3900 - idefix
Kioxia Ssd 1Tb Excerıa Plus G3 Nvme 5000/3900 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Hard Diskler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Şaka mısın arkadaşım sen? Oradaki yıldız oranına bakarak SSD mi alınır? Kontrolcü diyorum, DRAM diyorum, yazılım diyorum... Bunların hiçbiri hakkında gram bilgin yok ve konuşuyorsun. MLD rezalet bir SSD'dir. 1 tane SSD önermedim, git mesajı oku. Aşabilirsen bunu al aşamazsan bunu al diye bütçeye göre önerdim. Tek bildiğin Hepsiburada'da bir bilgisi olmayan insanların ''kullanıyorum sorun yok'' yorumuna bakıp SSD önermek. Sana diyorum ki belirtilen değerleri bile veremiyor. Kontrolcüsü ÇÖP. Bilmiyorsun sus işte be adam sus.MLD kötü bir marka değil 444 yorum üzerinden 4.7 yıldız alan bir SSD'ye çöp demişsiniz. Ayrıca sizin önerdiğiniz SSD belirtilen bütçeyi aşmakta.