dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 7 Nisan 2024 #21 Crusth dedi: şimdi https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Çalışırken-Değiştirilebilir-Mekanik-Aydınlatmalı-Başlıkları(Mavi/dp/B0BV1JPRLV?th=1&tag=technopattr-21 bunumu almalıyım XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunumu sizce türkçe olması çok önemli değil Genişletmek için tıkla... Ben ajazz seçerdim. Herhangi bir switch bozulmasında felan switch değiştirerek kullanmaya devam edebilirsin. Veya sıkıldın al mavi switch tak oyna.
Crusth dedi: şimdi https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Çalışırken-Değiştirilebilir-Mekanik-Aydınlatmalı-Başlıkları(Mavi/dp/B0BV1JPRLV?th=1&tag=technopattr-21 bunumu almalıyım XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunumu sizce türkçe olması çok önemli değil Genişletmek için tıkla... Ben ajazz seçerdim. Herhangi bir switch bozulmasında felan switch değiştirerek kullanmaya devam edebilirsin. Veya sıkıldın al mavi switch tak oyna.
Crusth Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 91 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GTX-1060 6GB Ram: 16GB-ddr3 ram İşlemci: intel xeon e3 1240 v3 Anakart: GIGABYTE H87-HD3 Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #22 dodo61 dedi: Ben ajazz seçerdim. Herhangi bir switch bozulmasında felan switch değiştirerek kullanmaya devam edebilirsin. Veya sıkıldın al mavi switch tak oyna. Genişletmek için tıkla... içinden başka switch çıkıyomuki
dodo61 dedi: Ben ajazz seçerdim. Herhangi bir switch bozulmasında felan switch değiştirerek kullanmaya devam edebilirsin. Veya sıkıldın al mavi switch tak oyna. Genişletmek için tıkla... içinden başka switch çıkıyomuki
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 7 Nisan 2024 #23 Crusth dedi: içinden başka switch çıkıyomuki Genişletmek için tıkla... İçinden aynı switchden 4 adet yedek çıkıyor. Ekstra siz kendiniz switch alıp değişik ses tonları elde edebilirsiniz.
Crusth dedi: içinden başka switch çıkıyomuki Genişletmek için tıkla... İçinden aynı switchden 4 adet yedek çıkıyor. Ekstra siz kendiniz switch alıp değişik ses tonları elde edebilirsiniz.
Crusth Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 91 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GTX-1060 6GB Ram: 16GB-ddr3 ram İşlemci: intel xeon e3 1240 v3 Anakart: GIGABYTE H87-HD3 Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #24 iyimiş normal switch işe yarıyo dimi? yoksa kendi özel switchinden almak felanmı gerek dodo61 dedi: İçinden aynı switchden 4 adet yedek çıkıyor. Ekstra siz kendiniz switch alıp değişik ses tonları elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
iyimiş normal switch işe yarıyo dimi? yoksa kendi özel switchinden almak felanmı gerek dodo61 dedi: İçinden aynı switchden 4 adet yedek çıkıyor. Ekstra siz kendiniz switch alıp değişik ses tonları elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 7 Nisan 2024 #25 Crusth dedi: iyimiş normal switch işe yarıyo dimi? yoksa kendi özel switchinden almak felanmı gerek Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir switch olur. AK992 hem 3 hem de 5 pinli switchleri destekliyor.
Crusth dedi: iyimiş normal switch işe yarıyo dimi? yoksa kendi özel switchinden almak felanmı gerek Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir switch olur. AK992 hem 3 hem de 5 pinli switchleri destekliyor.