2000 TL Mini PC önerisi

4 GB RAM yeterli olur diye düşünüyorum. 2000 TL bandında bulduğum en düzgün ve dediğiniz işleri yapabilecek ürün tek bir kusuru var 32 GB. https://www.hepsiburada.com/msi-cub...MI7eW6oMnj6QIVj44YCh2eAQkvEAkYBCABEgLOxPD_BwE

Satıcılar bazen değişik işler çıkarabiliyor. Bir kaç tane daha buldum fakat bunlar bütçenin üstünde diye atmadım. Bütçe daha çıkabilir mi yoksa 2000 TL mi? Intel tarafında da güzel cihazlar var. Ek olarak uzun süre kullanıcaksa ve bütçe gibi bir derdi yoksa 4000 TL ile çok güzel Mac Mini alabilir. Maksimum bütçe belirtirseniz çok güzel olur. Çok pardon windows cihaz istemiştiniz.

Bulabildiğim en uygun fiyatlı mini PC bu herhalde. 4 GB RAM eklenebiliyor ise aslında çok iyi olur.
Yanına USB Wİ-Fİ alıcısı alınabilir, 20-30 TL bir şey.
Konu dışı ama, bu fiyatlar nedir böyle ya? Adam kazıklamaktan başka bir şey değil..

2 tane daha güzel mini pc buldum fakat bunlar hep freedos. Düzgün w10 bulamadım sorun olmazsa freedos olanları atabilirim.

Aliexpress'te 200 dolara i7 7. nesil mobil işlemcili mini PC'ler var aslında, piyasa çok kötü dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…