2000 TL modem önerisi

Bütçe
2000 TL

KabusNaber

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-12700H
İntel iris xe graphics
16gb ram (tekslot)
Selam dostlar, Türk Telekom'un bana verdiği modemi artık değiştirmek istiyorum çünkü 5-7 yıl oldu modem değiştirmedim, artık değiştirmek istiyorum çünkü çekim gücü zayıf, internet sorunları yaşıyorum. Bana 2000TL kadar bir modem önerir misiniz?

Hocam bende yeni modem arayışındayım forumda da en çok bunu gördüm bu fiyat bandında. Mevcut modemim var fakat cok eski ve internet gitmese bile IPhone'da Wi-Fi kopması çok yaşıyorum. Evde bir de Xiaomi Wi-Fi Pro var. WPA3 desteği var mıdır acaba kapsama alanı geniş midir?

Genişten kastın nedir hocam eğer evin büyükse sana sadece modem yetmeyebilir.

Ev büyük değil ama modemle PC ve benim odam arasında çok duvar kapı var. PC'ye Ethernet çektim fakat telefon yetişmiyor Xiaomi Wi-Fi Pro ile bağlanıyorum.

O zaman sana mesh daha iyi olabilir.

Bunlardan birini modeme Ethernet ile bağlayıp modemin yanına koy diğerini de evin diğer tarafına ana cihazdan çok uzaklaştırmadan istediğin yere koy ve prize tak sonra da modemin yanındaki cihaza kablosuz olarak bağla.

Son düzenleme:
O zaman sana mesh daha iyi olabilir.

Bunlardan birini modeme Ethernet ile bağlayıp modemin yanına koy diğerini de evin diğer tarafına ana cihazdan çok uzaklaştırmadan istediğin yere koy ve prize tak sonra da modemin yanındaki cihaza kablosuz olarak bağla.

Hocam teşekkürler yorumunuz için bunu alacağım ama yanında da modem de almak istiyorum evdeki 10senelik modem vakti dolmak üzere ışıkları bile gidip geliyor arada :) o zaman daha uygun fiyatlı bir modemle Tenda vs. bunu almak daha mantıklı kneetic yerine.

Hocam teşekkürler yorumunuz için bunu alacağım ama yanında da modem de almak istiyorum evdeki 10senelik modem vakti dolmak üzere ışıkları bile gidip geliyor arada :) o zaman daha uygun fiyatlı bir modemle Tenda vs. bunu almak daha mantıklı kneetic yerine.

He mevzu o ise attığım Keenetic modemi al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı