2000 TL Monitör Dahil Sistem

Kötü bir işlemci demedim ki. Ben FX 8320 kullanmak istediğimi belirttim. Yoksa gayet güzel işlemci.

Pentium diye mi yapıyorsun bunu. Al attığım sistemi gerçekten güzel, pişman olmazsın.

@Mete KARATAŞ, ısrara gerek yok. Çift çekirdekli eski bir işlemci kullanmak istemiyorum. Ayrıca aynı RAM'den 1 tane daha var şuanda elimde. Arkadaş sağ olsun elinde fazla olduğu için çok ucuza sattı bana.

Kendin bilirsin. bu videoyu izle ondan sonra G3258'i gör. Ama yanlış anlama ben sana illa G3258 al demiyorum onu almanı öneririm. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım seni, videoyu da izledim. Ancak benim kararım bu yönde. Teşekkür ederim önerin için. Sistemi alınca incelerim.

Tamam, şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan tüm oyunları kasmamak dileği ile...

Son durum bu arkadaşlar, biraz kazık yedim. Stoklarında bulunmadığı için bir sürü değiştirme yapmak zorunda kaldım:

Bir mesaj atarım ama dediğim gibi kazık yedim. ''Stoklarda yok'' bahanesiyle bu anakartı verdiler.

700w çok 600'e düşür. Ayrıca o paraya o kadar mı topladın ? Çok pahalı olmuş bence o fiyata GTX970 bile koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…