2000TL fiyatına kadar bir monitör arıyorum. 144Hz olsun. Düz ve Curved önerebilirsiniz. Fark etmez benim için. Önerilerinizi bekliyorum.
AOC 24G2U2000TL fiyatına kadar bir monitör arıyorum. 144Hz olsun. Düz ve Curved önerebilirsiniz. Fark etmez benim için. Önerilerinizi bekliyorum.
Aynen bende Samsung 27inç var laptopa yan ekran yaptım pikseller görünüyor ama uzaktayken çok fark olmadığı halde netlik biraz gidiyor...Cs pubg tarzı oyunlar oynuyorsan benq almanı tavsiye ederim.
1080p de 27"inç almanı tavsiye etmem bu arada ekranda piksel sayarsın
BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full Fiyatı
BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
CS PUBG tarzı oyunlar oynuyorsan BenQ almanı tavsiye ederim.
1080P'de 27"inç almanı tavsiye etmem bu arada ekranda piksel sayarsın
BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full Fiyatı
BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam 60 ile 144 hz arasında bariz fark var144e gerek yok aradakini anlayamıyorsun testi var 60hz monitör vs 360hz diye anca o zaman biraz bir farkı var![]()
Samsung LC27F591FDMXUF Monitör
Samsung LC27F591FDMXUF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.