2000 TL monitör önerisi

@yigitsavas CS falan değil olay.

Oyunu falan geçtim, mouse'u hareket ettirirken bile fark ediyor 144Hz ile 60Hz.

Çoğu oyunda işe yaramaz demişsiniz, neye dayanarak söylediniz bunu?

Saniyede 2.5 kat daha fazla kare görmenin çok az fark ettiği ve oyunlarda işlevsiz olduğu hakkında 1 tane mantıklı açıklama, kaynak gösterir misiniz?

@yigitsavas CS falan değil olay.

Oyunu falan geçtim, Mouse'u hareket ettirirken bile fark ediyor 144Hz ile 60Hz.

Çoğu oyunda işe yaramaz demişsiniz, neye dayanarak söylediniz bunu?

Saniyede 2.5 kat daha fazla kare görmenin çok az fark ettiği ve oyunlarda işlevsiz olduğu hakkında 1 tane mantıklı açıklama, kaynak gösterir misiniz?

Kardeş ben işlevselliğe önem verdim dedim anlamıyor musun ister al ister alma banane.

@yigitsavas dalga mi geçiyorsunuz?

144hz ile 60Hz arasında çok fark yok deyip konu sahibine 60Hz monitör önerdiniz.
Sizin ne aldığınız beni ilgilendirmez. Olay bu değil zaten.

Yanlış bilgilendirme yaparak bir monitör öneriyorsunuz ve bende öyle olmadığını söylüyorum.

Bence hopörlör Hz'den daha işlevsel deseniz hiçbir sorun kalmayacak oysaki.

Sakin olun gençler, ne amaçla kullanılacağına göre değişir. Ben fps oyun oynayacağım, CS'de Globalim diyorsan tabi en az 144 ama ben life is strange oynuyorum, Detroit:Become Human da ağlıyorum diyorsan, 2k 60hz almak daha mantıklıdır. 😁

@yigitsavas dalga mi geçiyorsunuz?

144Hz ile 60Hz arasında çok fark yok deyip konu sahibine 60Hz monitör önerdiniz.
Sizin ne aldığınız beni ilgilendirmez. Olay bu değil zaten.

Yanlış bilgilendirme yaparak bir monitör öneriyorsunuz ve bende öyle olmadığını söylüyorum.

Bence hoparlör Hz'den daha işlevsel deseniz hiçbir sorun kalmayacak oysaki.

İşlevsellikten ne anlıyorsun hoparlör olduğunu söyledim.

Arkadaşlar kavga etmeyin. Ben FPS tarzı oyunlar oynarım. Bana 24 inç ve 144hz olan bir model önerseniz yeter. Hoparlör önemli değil. Düz veya curved olması da önemli değil. Bana en az 144hz bir monitör önerin sadece ki zaten önerenler olmuş. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben biraz düşündüm. Aoc 24G2U alacaktım zaten fakat stoklarda bitmiş. Ben onu sinerji vb. yerden alacaktım ki ölü piksel testi yapsınlar. O yüzden şimdi ya Asus VG24VQ veya BenQ Zowie XL2411P alacağım.
NOT: Asus olanı yukarıdaki bir arkadaşın önermesi ile düşünüyorum.

Arkadaşlar kavga etmeyin. Ben FPS tarzı oyunlar oynarım. Bana 24 inç ve 144Hz olan bir model önerseniz yeter. Hoparlör önemli değil. Düz veya Curved olması da önemli değil. Bana en az 144Hz bir monitör önerin sadece ki zaten önerenler olmuş. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben biraz düşündüm. AOC 24G2U alacaktım zaten fakat stoklarda bitmiş. Ben onu sinerji vb. yerden alacaktım ki ölü piksel testi yapsınlar. O yüzden şimdi ya ASUS VG24VQ veya BenQ Zowie XL2411P alacağım.
Not: ASUS olanı yukarıdaki bir arkadaşın önermesi ile düşünüyorum.

Çerçevesi sorun olmazsa iyi sadece biraz kalın.
1. 144Hz 4W hoparlörlü 2. 165 Hz 3. 144Hz G-Sync var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı