2000 TL Monitör önerisi

Bütçe
<2000 TL
Epey'den bakıyordum hep 6Bit+frc falan yazıyor orada ama buna 8 Bit yazmışlardı. Neyse artık.
Epey'den asla renk derinliği kontrolü yapmayın. Bir sürü yanlış renk derinliği bilgilendirmesi atabilirim buraya Epey'in.

Ben az kaldı yanlış monitör tercihi yapacaktım bu renk derinliği yüzünden birkaç ay önce.

Hayırlı olsun hocam, o kadar takılacak şeyler değil bunlar.

Diğer tüm özellikleri aynı ise 6 Bit + FRC ve IPS tercih ederdim.

Bunu öneririm. Renk gamutları yüksek, gerçek 8 Bit bir IPS. Oldukça iyi fiyatta.

Gigabyte gayet güzel fiyat ancak İtopya'da vade farksız taksit olmadığı için alamıyorum maalesef.
Epey'den asla renk derinliği kontrolü yapmayın. Bir sürü yanlış renk derinliği bilgilendirmesi atabilirim buraya Epey'in.

Ben az kaldı yanlış monitör tercihi yapacaktım bu renk derinliği yüzünden birkaç ay önce.

Hayırlı olsun hocam, o kadar takılacak şeyler değil bunlar.

Peki sizce ViewSonic XG2705 mi MSI Optix G271 mi?
Monitör bugün geldi ölü pixel sıkıntısı yok ve ghosting olabildiğince az, Display Port üzerinden G-Sync açabildim ve renklerde gayet canlı duruyor. Sadece şu an Curved'den düz ekrana geçmek bir garip geldi.
@SkyRose hocam OSD ekranından ekran bilgisini açtım renk derinliği: 8 Bit yazıyor ama bilmiyorum belki 6Bit +frc ye 8 Bit yazmış olabilirler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı