Bütçem 2000 TL monitör önerisi yapar mısınız Xbox One S takacağım monitöre.
İkinci el düşünmüyorsanız bu sizin için yeterli olacaktır.![]()
GameBooster GB-2413FF 23.8'' 100Hz 1ms HDMI DP FreeSync GSync FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2413FF 23.8'' 100Hz 1ms HDMI DP FreeSync GSync FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2413FF ITOPYA'dawww.itopya.com
bu bütçede bence 2 ele yönelin hocamBütçem 2000 TL monitör önerisi yapar mısınız Xbox One S takacağım monitöre.
İlk baş beğenmeme attım ama daha sonra 2K bütçede bundan başka bir seçenek bulamadım
Bu bütçede bence 2 ele yönelin hocam.
İkinci el düşünmüyorsanız bu sizin için yeterli olacaktır.![]()
GameBooster GB-2413FF 23.8'' 100Hz 1ms HDMI DP FreeSync GSync FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2413FF 23.8'' 100Hz 1ms HDMI DP FreeSync GSync FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2413FF ITOPYA'dawww.itopya.com
2.el de bu monitör mantıklı olabilir fakat iyi bir araştırma sonucu bı tık daha iyileri bulunabilir2. el yazacaktım unutmuşum hocam 2. el önerebilir misiniz?
Hocam 2.el önerir misiniz?
2. el yazacaktım unutmuşum hocam 2. el önerebilir misiniz?
Hocam 2.el önerir misiniz?
Hocam sadece hangi şehirde oturuyorsunuz oğrenebilir miyim belki elden alırsınız kontrol edersiniz diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.