2000 TL monitör önerisi

Dediğim gibi GTX 1070 kullanıyorum. 144 Hz 1 MS tepkime süresi olan bir monitör fazlasıyla yeterli , oyun için kullanılacak zaten , sizden ricam pişman olmayacağım bir monitör tavsiye etmeniz çünkü monitör fiyatları oldukça pahalı.
Oynadığım oyunlar LOL , PUBG , COD vb oyunlar.

Dediğim gibi GTX 1070 kullanıyorum. 144 Hz 1 MS tepkime süresi olan bir monitör fazlasıyla yeterli , oyun için kullanılacak zaten , sizden ricam pişman olmayacağım bir monitör tavsiye etmeniz çünkü monitör fiyatları oldukça pahalı.
Oynadığım oyunlar LOL , PUBG , COD vb oyunlar.
Üstte attığım monitörü görmediniz mi?

Ölü piksel sorunundan şikayetçiler önerdiğiniz monitörde.

ViewSonic XG2530 Bu monitör nasıldır ?

Son düzenleme:
Size 2 adet monitör önereceğim fakat bütçenizin 200 TL kadar üstü olacak
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
Dell Alienware AW2518HF 24.5" 1ms 240hz (Display+HDMI) Fiyatı

G-Sync monitörler arasında en ucuzu bu ve bu fiyata bence kaçırılmaması gerekmekte bir daha zor denk gelir VA panel TN panele göre daha iyi evet ama şöyle bir durum var yan yana koyduğumuzda o farkı anlayabilecek çok az insan var kaliteli TN panel bir monitör ile VA panel monitör arasındaki Renk farkı anlatıldığı kadar ahım şahım değil IPS deseydiniz o farklıydı attığım 2 monitörü değerlendirmenizi istiyorum bence almışken bu ayarlarda bir şey almak daha mantıklı olur.

2. Olarak attığınız monitör gerçekten hoş tercih edilebilir. G-Sync seçeneği yok.

1. Attığınız güzel fakat 1080p olmasını istiyorum.

Teşekkür ediyorum değerlendireceğim.
Size söylediğim monitörü alacağım galiba
Bütçemi fazlasıyla zorlayacağım ama gerçekten çok teşekkür ediyorum hiç aklımda yokken aklıma soktunuz gerçekten mükemmel bir monitör aklıma soktuğunuz iyi oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı